Diyanet İşleri Başkanı Erbaş paylaştı: Çocuklar camilerimizin süsüdür

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde teravih namazını kıldı. Erbaş sosyal medya hesabından, "Çocuklar camilerimizin süsüdür" isimli bir paylaşım yaptı. Paylaşımda bir çocuğun tilaveti mest etti. Geçtiğimiz günlerde Ramazan ayıyla birlikte camilerde çocukların çoğalmasından rahatsız olanlar büyük bir tepki çekmişti. Erbaş paylaştığı video ile en güzel cevabı verdi.

Giriş Tarihi 18 Nisan 2022, 10:29 Güncelleme 18 Nisan 2022, 12:18
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş paylaştı: Çocuklar camilerimizin süsüdür

İÇİNDEKİLER

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde teravih namazını kıldı. Erbaş sosyal medya hesabından bir çocuğun tilavetini paylaştı.

EVLATLARIMIZIN SESİNİ CAMİLERİMİZDEN EKSİK ETMESİN

Erbaş, "Çocuklar camilerimizin süsüdür. Cenab-ı Hak göz aydınlığı evlatlarımızın neşesini, sesini camilerimizden eksik etmesin" notunu düştü.Ali Erbaş, namaz sonrası yanına çağırdığı Mustafa Hamza isimli bir çocuğa dua okuttu. İşte mest eden tilavet.

Ramazan ayıyla birlikte camilere koşuşan çocuklardan bir kesim rahatsız olmuştu. Bu isimlerin başında ise Sosyolog Fatma Barbarosoğlu yer alıyordu.

Çocuklarladan rahatsız olan Barbarosoğlu, "Bugün de çocuklar camide bağıra bağıra evcilik oynadı, atçılık oynadı. Koştu bağırdı. Biz yine imamı duyamadık. Bugün de nineler torunlarının camide göbek atan videolarını çekti, vaaz esnasında story attı. Ya sabır. Ya sabır." şeklinde skandal bir paylaşımda bulunmuştu.