Kılıçdaroğlu Selahattin Demirtaş'ı ve Osman Kavala'yı serbest bırakma sözü verdi başörtüsü hakkında skandal sözler kullandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yine teröre ve teröristlere destek açıklamasında bulundu. İktidara gelmeleri durumunda Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'yı serbest bırakacaklarını yineleyen Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi'nde açılan programları da kapatacaklarını söyledi. Tarihten ve partisinin geçmişindeki zulümlerden de bihaber olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Furkan Vakfı yürüyüş yapmak istiyor, orantısız güç kullanıldı. Cumhuriyet tarihinde ilk kez başörtülü kadınlar böyle ağır bir zulümle karşı karşıya kaldılar." ifadeleriyle milletin aklıyla adeta alay etti.

Giriş Tarihi 22 Mart 2022, 15:07 Güncelleme 22 Mart 2022, 15:40
Kılıçdaroğlu Selahattin Demirtaş’ı ve Osman Kavala’yı serbest bırakma sözü verdi başörtüsü hakkında skandal sözler kullandı

İÇİNDEKİLER

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Gündeme ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'yı iktidara gelmeleri durumunda serbest bırakacaklarını söyledi.

"DEMİRTAŞ VE KAVALA, AZ KALDI SABREDİN"
Kılıçdaroğlu konuyla ilgili, "Emekli amiraller yargılanıyorlardı. Onurlu görevler yaptılar. Hepsini yürekten kutluyoruz. İçeride olan askeri öğrencilere de sevgilerimizi gönderiyoruz. Osman Kavala, Selahattin Demirtaş var. Az kaldı, bekleyin diyoruz." dedi.

Açıklamalarına devam eden Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki protestolarda gözaltına alınan öğrencilerin yargılanmasını da gündeme taşıdı.

BOĞAZİÇİ'Nİ KAŞIMAYA DEVAM EDİYOR
Boğaziçi olaylarını ve gençleri kaşımayı sürdüren Kılıçdaroğlu, "Tam bir garabet yaşandı. Başarılı öğrencilerin yurt dışına gitmesi lazım. Onların yurt dışı yasakları devam ediyor. Burada Boğaziçi Üniversitesi yönetimine seslenmek isterim; tepeden inme hukuksuz şekilde üniversitenin demokratik ortamını yok ediyorsanız, öğrenciler gösteri yapıyorlarsa bütün yeni açtıkları fakülteleri, programları iktidara geldiğimizde tamamını kapatacağız. Atamayla gelen, torpille gelenlerin de görevlerine son vereceğiz. Burası sıradan bir okul değil diyeceğiz." şeklinde konuştu.

AKILALMAZ BAŞÖRTÜSÜ AÇIKLAMASI
Tarihten ve partisinin geçmişindeki zulümlerden de bihaber olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Furkan Vakfı yürüyüş yapmak istiyor, orantısız güç kullanıldı. Cumhuriyet tarihinde ilk kez başörtülü kadınlar böyle ağır bir zulümle karşı karşıya kaldılar." ifadeleriyle milletin aklıyla adeta alay etti.

BAŞKAN ERDOĞAN İKİYÜZLÜ KILIÇDAROĞLU'NU BU VİDEOYLA İFŞA ETMİŞTİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda dini değerleri hedef alan muhalefete sert tepki göstermişti. Başkan Erdoğan, "Akif diyor ya dinime küfreden dinime söven Müslüman olsa bari. Bunların böyle bir durumu yok. Bunlar ahlak yoksunu. Bunların tek sermayeleri edepsizlikleri, çirkeflikleri, cahillikleri." ifadelerini kullanarak bir video izletti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü konusunda iki yüzlüğünü gösteren görüntülerin ardından Başkan Erdoğan, "Ne kadar gevşek değil mi? CHP bu. Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Yaptıkları bu ve bu CHP kalkıyor dinimize maalesef sövüyor. Hala bunları CHP'ye gönül veren kardeşlerimiz savunuyorlar. Gerçeği görün. Biz kapalı kapılar arkasından değil sizlere delilleriyle bunları ispatlıyoruz CHP dün de buydu bugün de bu. Aynı kafayla giderse unutmayın yarın da bu olacak. İttifakın diğer bileşenleri de farklı değil." şeklinde konuşmuştu ve Kılıçdaroğlu'nun maskesini düşüren bir video izletmişti...




CHP O İSMİ GÖREVDEN ALDI
CHP'li İBB'de İnanç Masası biriminde görevlendirilen Fatma Yavuz, katıldığı bir canlı yayın programında İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'ın mobingi sonucunda işten çıkarıldığını belirtti. Yavuz, Ekrem İmamoğlu'na ulaşamadığını belirterek kendisine ulaşılmasını rica etti.



TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN