Başkan Erdoğan'a dünya liderlerinden doğum günü tebriği!

Son dakika haberi! Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 68. doğum günü dolayısıyla dünya lilderlerinden peş peşe tebrik telefonları ve mesajlar gelmeye devam ediyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in tebriğinin ardından bugün Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ve Türkmenistan Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhammedov telefonda Başkan Erdoğan'ı doğum günü dolayısıyla tebrik etti.

Giriş Tarihi 26 Şubat 2022, 13:49 Güncelleme 26 Şubat 2022, 15:19
Başkan Erdoğan’a dünya liderlerinden doğum günü tebriği!

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 68. doğum günü dolayısıyla dünya lilderlerinden peş peşe tebrik telefonları ve mesajları gelmeye devam ediyor.

ALİYEV'DEN ERDOĞAN'A DOĞUM GÜNÜ MESAJI
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı.

Görüşmede, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Başkan Erdoğan'ın doğum gününü de tebrik etti.

HOCALI İÇİN BAŞSAĞLIĞI
Başkan Erdoğan da Hocalı Katliamı'nın 30'uncu yılı nedeniyle şehitleri rahmetle andı, kardeş Azerbaycan halkına başsağlığı dileklerini iletti.

ÖZBEKİSTAN
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile telefonda görüştü.

umhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, görüşmede ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı. Görüşmede, Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, Başkan Erdoğan'ın doğum gününü de tebrik etti.

TÜRKMENİSTAN
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Kurbankulu Berdimuhammedov ile telefonda görüştü. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeler ele alındı. Görüşmede, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Berdimuhammedov, Başkan Erdoğan'ın doğum gününü de tebrik etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN