Doğa katliamcısı CHP'li Başkan Ali Kemal Deveciler İBB Başkanı İmamoğlu'na koştu!

CHP’li belediyede 24 bin metrekarelik zeytinliğin talan edileceği ile ilgili haberin gün yüzüne çıkmasının ardından Başkan Yardımcısı Murat Yazgan istifa etti. Başkan da soluğu İmamoğlu’nun yanında aldı.

Giriş Tarihi 12 Şubat 2022, 06:59 Güncelleme 12 Şubat 2022, 07:09
Doğa katliamcısı CHP’li Başkan Ali Kemal Deveciler İBB Başkanı İmamoğlu’na koştu!

İÇİNDEKİLER

Kuzey Ege'nin incisi Edremit körfezinde CHP'li belediyelerin ağaç ve doğa katliamına Balıkesir'in Burhaniye ilçe belediyesi de katıldı. Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 24 bin metrekare ve içinde 178 adet zeytin ağacı bulunan arazi, AVM yapımı için ihaleye çıkarıldı.

İhaleyi alan şirket AVM'nin 23 yıllık üst kullanım hakkını da aldı. Yaşanan doğa katliamını Edremitlileri ve Burhaniye'de yaşayan binlerce vatandaşı kızdırdı. Çevreciler birbiri ardında açıklama yaparak, doğa katliamına son verilmesini istedi.

Bir gün sonra ise belediyenin imar işlerinden sorumlu CHP'li Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yazgan sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından bir veda yazısı gibi paylaşım yapan Yazgan, "Elveda dostlarım veya dost bildiklerim. Bu gece 24:00 itibari ile stressiz normal bir hayata geri dönmüş bulunuyorum. Hayatta ne olursanız olun daima kendiniz olun, Allah'a emanet olun" ifadelerine yer verdi.



İMAMOĞLU'NA GİDİP PAYLAŞIM YAPTI
Sabah'ta yer alan habere göre, Burhaniye'nin simgesi zeytin ağaçlarını yapılaşmaya kurban eden ve ihaleyi bir müjdeymiş gibi duyuran CHP'li Başkan Ali Kemal Deveciler gelen tepkilerin ardından soluğu İstanbul'da aldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile samimi pozlar veren Deveciler, bu sayede parti içinde kendisini güçlü gösterme çabasına girdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN