HDPKK sokağa çağırdı, Kılıçdaroğlu provokasyon fitilini ateşledi, destek FETÖ firarisi vatan haini Can Dündar'dan geldi

PKK terör örgütünün siyasi temsilci HDP, kaosun fitilini ateşlemek ve sokakları karıştırmak için elektrik faturaları üzerinden sokağa çıkma çağrısı yaptı. Bu çağrıya ilk uyan isim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Kılıçdaroğlu 'fatura ödemeyeceğim' diyerek kaosun fitilini ateşledi. CHP Genel Başkanına destek ise FETÖ'cü firari Can Dündar'dan geldi. Dündar, "Sivil itaatsizlik güzeldir" dedi.

Giriş Tarihi 10 Şubat 2022, 00:05 Güncelleme 10 Şubat 2022, 00:24
HDPKK sokağa çağırdı, Kılıçdaroğlu provokasyon fitilini ateşledi, destek FETÖ firarisi vatan haini Can Dündar’dan geldi

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlerde PKK terör örgütünün elebaşları tarafından yapılan 'faturaları bahane ederek sivil itaatsizlik başlatın' talimatını ilk uygulayan isim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu oldu.


Fotoğrafta: HDP'nin yaptığı sokak çağrısı

TALİMAT KANDİL'DEN
HDP'nin Örgütlenmeden Sorumlu Eş Genel Başkan Yardımcısı Özlem Gündüz imzasıyla örgütlere gönderilen talimatta Kandil'den gelen talimatlar doğrultusunda sivil itaatsizlik eylemleri için çağrı yapılmıştı.



Çağrıda örgütlerin faturaları bahane ederek sokağa çıkmaları ve faturaları ödemeyerek 'öz yönetim hakları' doğrultusunda sivil itaatsizlik başlatmaları istenmişti.



İLK UYAN KILIÇDAROĞLU OLDU: "FATURAMI ÖDEMEYECEĞİM"
Akşam saatlerinde sosyal medya hesabından bir video yayınlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu "Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" ifadelerini kullandı.




FİRARİ VATAN HAİNİ CAN DÜNDAR'DAN DESTEK
Hükümetin faturalar konusunda pek çok adım atılacağını açıklamasına rağmen bu sözleriyle yeni bir provokasyonun fitilini ateşleyen Kılıçdaroğlu'na FETÖ cephesinden destek geldi.



"SİVİL İTAATSİZLİK GÜZELDİR"
Almanya'da yaşayan FETÖ firarisi Can Dündar, Kılıçdaroğlu'nun videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak "Sivil itaatsizlik güzeldir" ifadesini kullandı.