Son dakika: BAE Veliaht Prensi Al Nahyan'dan Başkan Erdoğan'a geçmiş olsun telefonu!

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Al Nahyan, Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

Giriş Tarihi 08 Şubat 2022, 18:21 Güncelleme 08 Şubat 2022, 19:29
Son dakika: BAE Veliaht Prensi Al Nahyan’dan Başkan Erdoğan’a geçmiş olsun telefonu!

İÇİNDEKİLER

Koronavirüs testi pozirig çıkan Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan hastalığı hafif atlatırken Başkan Erdoğan bir yandan temaslarını da sürdürüyor.

NAHYAN İLE TELEON GÖRÜŞMESİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

NAHYAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR
Başkan Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden Nahyan'a teşekkür etti. Erdoğan, "Gösterdiği nezaket için Abu Dabi Veliaht Prensi Sayın Şeyh Muhammed Bin Zayed'e şahsım ve Emine Hanım adına şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

BAE İLE TÜRKİYE ARASINDA 10 ANLAŞMA İMZALANMIŞTI
Geçtiğimiz Kasım ayında Abu Dabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan Türkiye'yi ziyaret ederek Başkan Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme kapsamında Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasında enerji, çevre, finans ve ticaret alanlarında 10 anlaşma imzalandı.