Son dakika: Liderlerden koronavirüse yakalanan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun mesajları! Rusya, İsrail, Irak...

Koronavirüse yakalanan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a düya liderlerinden geçmiş olsun mesajları peş peşe geliyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a acil şifalar diledi. İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve Irak Başbakanı Mustafa Kazımi de Erdoğan'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini dile getirdi.

Giriş Tarihi 06 Şubat 2022, 17:45 Güncelleme 06 Şubat 2022, 22:34
Son dakika: Liderlerden koronavirüse yakalanan Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun mesajları! Rusya, İsrail, Irak...

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kendisinin ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüs testlerinin pozitif olduğunu açıkladı.

Başkan Erdoğan, paylaşımında "Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.



Erdoğan'ın bu paylaşımının ardından dünya liderlerinden de peş peşe "geçmiş olsun" mesajları gelmeye başladı.



PUTİN ACİL ŞİFALAR DİLEDİ
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kovid-19'un Omicron varyantına yakalanan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a acil şifalar diledi.

Kremlin'in internet sitesinde yayımlanan mesaja göre Putin, Başkan Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.



"DEĞERLİ DOSTUM..."
Putin, Başkan Erdoğan'a gönderdiği mesajda, "Değerli dostum, sizi ve eşinizi içtenlikle desteklemek isterim. Hayat enerjiniz ve iyi ruh halinizin virüsle en kısa sürede başa çıkmanıza yardımcı olacağına eminim. Sizlere içtenlikle geçmiş olsun dileklerimi iletir, uzun yıllar boyu iyi sağlıklar dilerim." ifadelerini kullandı.



"DOSTUM PUTİN'E TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e sosyal medya hesabı Twitter üzerinden teşekkür etti.

Erdoğan paylaşımında, "Rusya Devlet Başkanı, dostum Vladimir Putin'e nazik mesajları ve geçmiş olsun temennileri için şahsım ve Emine Hanım adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HERZOG'DAN 'GEÇMİŞ OLSUN' TELEFONU
İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

İsrail Cumhurbaşkanlığından yapılan yazılı açıklamada, Isaac Herzog'un, telefon görüşmesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a geçmiş olsun temennilerini ilettiği ve acil şifalar dilediği anlatıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da ilgisinden ötürü mevkidaşı Herzog'a teşekkür ettiği açıklandı.

Açıklamada ayrıca, iki liderin, "yakın zamanda görüşme olasılığını da ele aldığı" bilgisi verildi.



ERDOĞAN'DAN TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İsrail Cumhurbaşkanı Sayın Herzog'a nazik geçmiş olsun temennileri için teşekkür ediyorum" sözlerine yer verdi.




BAŞKAN ERDOĞAN, KAZIMİ İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Irak Başbakanı Mustafa Kazımi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.



Görüşmede; Irak Başbakanı Kazımi, Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için "geçmiş olsun" dileklerini iletti.


Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Irak Başbakanı Sayın Kazımi'ye geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ediyor, tüm Iraklı kardeşlerime selamlarımı iletiyorum" ifadelerini kullanarak Kazımi'ye teşekkür etti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN