Başkan Erdoğan sosyal medyadan duyurdu: Eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı

Son dakika haberi! Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, eşi Emine Erdoğan ile yaptırdıkları Kovid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Başkan Erdoğan, açıklamasında, "Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz." ifadelerine yer verdi. Sosyal medyadan 'geçmiş olsun' mesajları yağarken Başkan Erdoğan başta muhalefet liderleri olmak üzere siyasi isimlere tek tek teşekkür etti.

Giriş Tarihi 05 Şubat 2022, 15:17 Güncelleme 06 Şubat 2022, 01:31
Başkan Erdoğan sosyal medyadan duyurdu: Eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı

İÇİNDEKİLER

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Başkan Erdoğan, "Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı.

GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ
Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz" diye konuştu.


SOĞUK ALGINLIĞI SEBEBİYLE GELEMEDİK DEMİŞTİ
Öte yandan İstanbul'daki Vahdettin Köşkü'nden Zonguldak'taki kalabalığa video bağlantısıyla ile seslenen Erdoğan, "Sizinle Zonguldak'ta yüz yüze görüşmek için planladığımız ziyareti hava şartları sebebiyle bugüne ertelemiştik. Bugün de soğuk algınlığı sebebiyle gelemedik. Kısmet değilmiş" demişti.



EMİNE ERDOĞAN: ANCA BERABER, KANCA BERABER
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz" dedi.

Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Kovid 19 test sonuçların pozitif çıktığını açıklamıştı. Emine Erdoğan da sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

Emine Erdoğan, "Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz" ifadesini kullandı.

BAHÇELİ'DEN GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Bahçeli, partisinin Kızılcahamam'da düzenlenen "Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı"nın ilk gün çalışmalarının sonunda gazetecilere açıklamada bulundu. Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanımıza ve muhterem eşine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kendisinin açıklamalarını yapmış olduğumuz toplantı esnasında aldık. Cenabıallah'ın şifalar vermesini temenni ediyorum. Biraz sonra da kendilerini arayacağım inşallah. Geçmiş olsun dileklerimizi ileteceğim parti olarak." dedi.

Alınan bilgiye göre açıklamasının ardından Başkan Erdoğan'ı telefonla arayan Bahçeli, Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a acil şifa dileklerini iletti.

ABD BÜYÜKELÇİSİ'NDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
ABD Büyükelçisi Flake, ''Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine acil şifalar dileriz'' dedi. Mesajda "ABD'nin Türkiye'deki Diplomatik Misyonu adına Cheryl ve ben, Cumhurbaşkanı #RecepTayyipErdoğan ve Eşi'ne acil şifalar dileriz. Geçmiş olsun." ifadlerine yer verildi.

AZERBAYCAN CUMHURBAŞKANI ALİYEV'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla aradığı belirtilerek, kendisi ve eşi Mehriban Aliyeva adına, Covid-19'a yakalanan Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileğinde bulunduğu aktarıldı. Başkan Erdoğan'ın Aliyev'e teşekkür ettiği belirtilen görüşmede, Azerbaycan-Türkiye kardeşliği ve dostluğunun çeşitli yönleriyle ele alındığı kaydedildi.

TEK TEK TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten siyasilere tek tek teşekkür etti.

İşte Erdoğan'ın o paylaşımları;



Kemal Bey, şahsım ve eşim adına geçmiş olsun dilekleriniz için sizlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Değerli dostum Devlet Bahçeli Beyefendi telefonla arayarak şahsıma ve eşime geçmiş olsun temennilerini iletti. Kendilerine şükranlarımı sunuyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum.



Kıymetli dostum, bu güzel mesajınız için şahsım ve eşim adına en kalbî teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlere, ailenize ve Ukrayna halkına selamlarımı iletiyorum.



Mustafa Bey, dualarınız ve iyi temennileriz için teşekkürlerimi sunuyor, sizleri muhabbetle selamlıyorum. Sağ olun.



Ali Bey, geçmiş olsun temennileriniz için şahsım ve eşim adına teşekkür ediyorum.




Meral Hanım, eşim Emine hanımla birlikte iyi temennileriniz için teşekkür ediyoruz.



İyi temennileriniz için eşim ve ben sizlere teşekkür ediyoruz Ahmet Bey.



Temel Bey, geçmiş olsun temennileriniz için Emine hanımla birlikte şükranlarımızı sunuyoruz. Sağ olun…




Mustafa Bey sağ olun, güzel temennileriniz için teşekkür ediyoruz.

Sağ olun Zekeriya bey. Emine hanım ve ben şükranlarımızı sunuyoruz.



Sağ olun Fuat Bey. Geçmiş olsun dilekleriniz için sizlere ve kabinemizdeki tüm Bakan arkadaşlarıma eşim Emine hanımla birlikte şükranlarımızı ifade ediyoruz.

Çok değerli dostum Ersin Bey, geçmiş olsun temennileriniz için eşim Emine hanım ve şahsım adına çok teşekkür ediyor, sizlere, ailenize ve tüm Kıbrıs Türk Halkına en derin muhabbetlerimi, selamlarımı iletiyorum. Sağ olun…



Aziz kardeşim İlham Aliyev'e geçmiş olsun temennilerinden ötürü şahsım ve Emine Hanım adına şükranlarımı sunuyorum. Dost ve kardeş Azerbaycan halkına selamlarımızı gönderiyor, dualarını bekliyoruz.



Sağ olun Muharrem Bey… Emine hanımla birlikte güzel temennileriniz için sizlere teşekkür ediyoruz.


Geçmiş olsun temennileriniz için Şule Hanım ile sizlere, eşim Emine Hanım ve şahsım adına teşekkür ediyorum Doğu Bey.



- Temennileriniz için eşim ve şahsım adına teşekkürler İbrahim Bey.

- Eşim ve şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum Gültekin Bey.



Allah razı olsun Ali Hocam… Dua ve temennileriniz için eşim Emine Hanım adına da teşekkür ederim.

KAMU YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR
Recep Tayyip Erdoğan, Kovid-19 testinin pozitif çıkması sonrası kendisine ve eşi Emine Erdoğan'a "geçmiş olsun" dileğinde bulunan kamu yöneticilerine teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ülkemizin dört bir yanında görev yapan belediye başkanlarımıza, valilerimize, kaymakamlarımıza, muhtarlarımıza iletmiş oldukları 'geçmiş olsun' mesajlarından dolayı eşim Emine Hanım ve şahsım adına teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.


PEŞ PEŞE GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: "Dualarımız sizinle efendim."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin: "Rabbimizden acil şifa dualarımızla…"

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık: "Milletimizin ve tüm mazlumların duası sizinle"

AK Parti İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya: "Dualarımızdasınız…."

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı: "Şifalar diliyorum.."

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kıymetli eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendiye Allah'tan acil şifalar diliyorum. Milletimizle birlikte bütün mazlumların ve mağdurların duası sizlerle…"

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci: "Geçmiş olsun kıymetli hanımefendi ve Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız dualarımızdasınız…"

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci: "Rabbim şifalar versin inşeallah"

AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı Rabia İlhan: "Kıymetli Hanımefendi; Sayın Cumhurbaşkanımız ve size Rabbimden acil şifalar diliyorum…"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: "Saygıdeğer Hanımefendi dualarımız sizinle ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan ile Cenabı Allah sizlere ve şifa bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu: "Dualarımız sizlerle. Rabbim sizlere ve şifa bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar versin."

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir: "Kahramanmaraş'tayız. Buradan da yürekten dualar Cumhurbaşkanımız ve size gönderiliyor. Allah şifa versin…"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç: "Saygıdeğer Hanımefendi, Sayın Cumhurbaşkanımız ve size Rabbimden acil şifa dileklerim ve dualarımla"

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık: "Dualarımız sizlerle efendim, muhabbet en kudretli devadır"

KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Okur Gümrükçüoğlu: "Çok geçmiş olsun hanımefendi. Rabbim tez zamanda şifa versin. Birlikte nice güzel ve sağlıklı günler görün inşallah…"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: "Rabbim şifa versin. Dualarımız sizinle."

FUAT OKTAY'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kovid-19 testi pozitif çıkan Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Oktay, sosyal medya hesabından Başkan Erdoğan'ın testinin pozitif çıktığına ilişkin sosyal medyadan yayımladığı mesajını alıntılayarak "Sayın Cumhurbaşkanım çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle. Size ve kıymetli eşinize Rabb'imden acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI
Erdoğan'ın açıklaması sonrası sosyal medyadan gerek siyasiler gerek vatandaşlar geçmiş olsun mesajı yağdırdı. İşte o mesajlardan bazıları:






CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, koronavirüs test sonucu pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.


Akşener: Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.


DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Koronavirüs testleri pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun temennilerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum" dedi.













TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN