Koronavirüse yakalanan Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a dünyadan peş peşe geçmiş olsun mesajları

Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Erdoğan'ın koronavirüse yakalanmasının ardından birçok siyasi isim ve dünya liderlerinden de 'geçmiş olsun' mesajları peş peşe geldi.

Giriş Tarihi 05 Şubat 2022, 22:58 Güncelleme 06 Şubat 2022, 11:38
Koronavirüse yakalanan Başkan Recep Tayyip Erdoğan’a dünyadan peş peşe geçmiş olsun mesajları

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, bugün sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kendisinin ve eşi Emine Erdoğan'ın koronavirüs testlerinin pozitif olduğunu açıkladı.

Başkan Erdoğan, paylaşımında "Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın bu paylaşımının ardından dünya liderlerinden de peş peşe "geçmiş olsun" mesajları gelmeye başladı.



Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Twitter hesabından Başkan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Zelenskiy, Türkçe yayınladığı mesajında "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın ve eşi Sn. Emine Erdoğan'ın Covid-19 testlerinin pozitif çıkmasını eşim Olena ile üzüntüyle öğrendik. Arkadaşlarımız Tayyip Bey ve Emine Hanım'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz." ifadelerini kullandı.



Pakistan Başbakanı Imran Khan: Türkiye Cumhurbaşkanı kardeşim Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Emine Erdoğan'ın Kovid-19 Omicron testinin pozitif çıktığını yeni öğrendim. Ülkem ve kendi adıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.



ERDOĞAN, ALİYEV İLE GÖRÜŞTÜ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığının Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için "geçmiş olsun" temennilerini ilettiği belirtildi.



Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani: Koronavirüse yakalanan değerli kardeşim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Hanım'a acil şifalar, sağlık ve sıhhat dilerim.



Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis: Koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşinin hızlı bir şekilde iyileşmesini diliyorum.



El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele: Sevgili Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan; Size ve eşiniz saygıdeğer Emine Erdoğan Hanım'a en içten duygularımla geçmiş olsun dileklerimi sunmak isterim. En kısa zamanda iyileşmeniz temennisiyle.



"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE EŞİNE ACİL ŞİFALAR DİLERİZ"
ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeffry Flake: ABD'nin Türkiye'deki Diplomatik Misyonu adına Cheryl ve ben, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşine acil şifalar dileriz. Geçmiş olsun.

TOKAYEV'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, Kovid-19'un Omicron varyantına yakalanan Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a acil şifalar diledi.

Tokayev, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Omicron virüsüne yakalanan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşine acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

TÜRKMEN BAKAN DA PAYLAŞIM YAPTI
Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Etnik ve Dini Oluşumlardan Sorumlu Bakan ve Irak Türkmen Cephesi (ITC) Yürütme Kurulu Üyesi Aydın Maruf, Kovid-19 testi pozitif çıkan Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a acil şifalar diledi.

Türkmen Bakan Maruf, Twitter hesabından paylaştığı "geçmiş olsun" mesajında şu ifadeleri kullandı: "COVID-19 testleri pozitif çıkan Türkiye Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve muhterem eşi Sn. Emine Erdoğan'a yüce Allah'tan acil şifalar diliyoruz."

TANSU ÇİLLER: ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM
Eski Başbakanlardan Tansu Çiller, Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Tansu Çiller, Twitter paylaşımında, "Sayın Cumhurbaşkanı'mıza ve Sayın Hanımefendi'ye acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun dileklerimle." ifadelerine yer verdi.