HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı sevgilisi Volkan Bora ile olan fotoğrafının Metina'da çekildiği ortaya çıktı

Kandil'in gelini, terör örgütü PKK'lı Volkan Bora'nın sevgilisi HDP vekili Semra Güzel ile ilgili çarpıcı bir detay daha ortaya çıktı. Güzel'in Bora ile çekildiği fotoğrafın PKK'nın en etkin yuvalarından biri olan, Kuzey Sevk İdaresi olarak bilinen Metina'da çekildiği tespit edildi.

Giriş Tarihi 03 Şubat 2022, 06:59 Güncelleme 03 Şubat 2022, 06:59
HDP’li Semra Güzel’in PKK’lı sevgilisi Volkan Bora ile olan fotoğrafının Metina’da çekildiği ortaya çıktı

İÇİNDEKİLER

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile terörist Volkan Bora'nın fotoğraflarının hangi PKK kampında çekildiği ortaya çıktı.

Fotoğrafın PKK'nın en etkin yuvalarından biri olan, Kuzey Sevk İdaresi olarak bilinen Metina'da çekildiği tespit edildi. Kampa ancak örgüt üyesi olan ve yöneticilerin izin verdiği kişilerin girebildiği öğrenildi.

Kampın tespiti için Mervan kod adlı terörist Mehmet Akcan'ın ifadesi alındı. Akcan'ın verdiği ifadeye göre Volkan Bora, Metina Kampı'nda telsiz sorumlusuydu.

Sabah'ta yer alan habere göre, bütün örgüt mensuplarına talimatların Kuzey Sevk İdaresi Karargahı'ndan gittiğini söyleyen Akcan, "Türkiye sınırları içerisindeki örgüt mensupları bu karargâha karşı sorumludur.

Volkan Bora da 'Koçero Meleti' kod ismiyle bu telsiz sorumlusu olarak faaliyet yürütüyormuş. Ben bir defa bu karargâha gitmiştim. Volkan Bora'nın basına yansıyan fotoğraflarından da burayı teşhis ettim. Telsiz işlerini örgüt çok güvendiği kişilere emanet eder" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN