El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele sosyal medyadan paylaştı: Türk Uzay Üssü tarafından kaçırıldım...

El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele, geçtiğimiz gün Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlandı. Türkiye'deki ziyaretlerini sürdüren Bukele, sosyal medya hesabından Türkçe olarak espirili paylaşımlarını da sürdürüyor. Bukele son olarak Türk Uzay Üssü'ne yaptığı ziyaretle ilgili paylaşımında "Türk Uzay üssü tarafından kaçırıldım, Amerikan Başkanı dahil herkesi devreye sokun!" dedi.

Giriş Tarihi 21 Ocak 2022, 23:58 Güncelleme 21 Ocak 2022, 23:59
El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele sosyal medyadan paylaştı: Türk Uzay Üssü tarafından kaçırıldım...

İÇİNDEKİLER

El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele, geçtiğimiz gün Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırlandı.

Türkiye'deki ziyaretlerini sürdüren Bukele, sosyal medya hesabından Türkçe olarak espirili paylaşımlarını da sürdürüyor.

İŞTE O PAYLAŞIM
Bukele son olarak Türk Uzay Üssü'ne yaptığı ziyaretle ilgili paylaşımında "Türk Uzay üssü tarafından kaçırıldım, Amerikan Başkanı dahil herkesi devreye sokun!" dedi.

TUSAŞ DA YANIT VERDİ

TEMEL KOTİL'İN PAYLAŞIMI



ASKERLERİ SELAMLADIĞI ANLARI DA PAYLAŞMIŞTI
Bukele, resmi karşılamanın ardından 'Merhaba asker' diyerek tören kıtasını selamlamıştı. O anlarla ilgili ilgili yaptığı paylaşımda da "Türkçe Dersinde Sözlüye kalkınca ben!" ifadelerine yer verdi.

BİTCOİN DİYARI EL SALVADOR'DAN TÜM TÜRKİYE'YE SELAMLAR
El Salvador'un Devlet Başkanı Nayib Bukele Başkan Erdoğan ile görüşmesi öncesinde de espirili bir paylaşıma imza atmıştı.

Bitcoin'i resmi para birimi olarak kullanan El Salvador'un Devlet Başkanı Bukele, paylaşımında, "Öncelikle, #Bitcoin diyarı El Salvador'dan tüm Türkiye'ye selamlar" ifadesini kullandı.