HDP kongresinde tam bir skandal! Teröristbaşına övgüler dizip Başkan Erdoğan'a hakaret ettiler

Teröristlerlerle sarmaş dolaş sevgili olan, dağda birlikte zaman geçiren HDP'li vekil Semra Güzel'in skandalı gündeme bomba gibi düşerken HDP'nin kongresinde yeni bir skandal patlak verdi. HDP'nin Batman 4'üncü olağan kongresinde HDP Eş Genel Başkan Pervin Buldan'ın konuşması sırasında Başkan Erdoğan'a hakaret edildi. Bebek katili teröristbaşına ise övgüler dizildi.

Giriş Tarihi 16 Ocak 2022, 15:32 Güncelleme 17 Ocak 2022, 11:18
HDP kongresinde tam bir skandal! Teröristbaşına övgüler dizip Başkan Erdoğan’a hakaret ettiler

İÇİNDEKİLER

Terörün siyasi ayağı HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Batman 4. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Kongre, HDP'nin Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in sevgilisi olan PKK'lı Volkan Bora ile çekilen fotoğraflarıyla ilgili tepkiler sürerken, yeni bir skandala daha sahne oldu.


HDPKK BUNLAR
AK Parti ve MHP ittifakını skandal ifadelerle hedef alan Pervin Buldan, "AK Parti, HDP için 'siyasi bir teröristtir' ifadesinin kullandı. Ondan geri kalmayan küçük ortağı MHP, "Demokrasinin yüz karasıdır" diyerek, birbirleriyle yarışmaya başladılar. Buradan sesleniyoruz, Batman'dan sesleniyoruz. Bu ülkenin yüz karası sizlersiniz. Sizin zihniyetinizdir. Sizin anlayışınızdır." açıklamasında bulundu. Buldan konuşmasının ardından kongrenin yapıldığı salondan, "Katil Erdoğan" ve "Gençlik Aponun fedaisidir" sloganları atıldı.

TERÖRİSTLER SEVGİLİ OLAN VEKİLLER
Buldan, "Sevgili halkımız bunun için de bir an önce sandıkların gelmesi, ülkenin bir erken seçime gitmesi için artık zamanın kalmadığını bir kez daha ifade etmek istiyoruz" dedi.


SKANDAL GÖRÜNTÜLER
Öte yandan terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı HDP'nin kongresinde skandal görüntülerle gösterildi.

PKK'NIN KURUCULARIYLA TERÖR PROPAGANDASI
Terörist elebaşı Abdullah Öcalan'ın ekrana yansıtıldığı videoda Fransa'da öldürülen PKK'nın kurucularından Sakine Cansız da yer aldı.


DAĞDA TERÖRİSTLE AŞK
Adıyaman'da 2017'de etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Volkan Bora ile fotoğrafları ortaya çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle düzenlenen fezleke, TBMM'ye ulaştı. Öte yandan HDP'li Semra Güzel'in terör örgütü kampında çekilmiş yeni fotoğrafları ortaya çıkmıştı.