CHP'li Sezgin Tanrıkulu terör suçlarından tutuklu Selahattin Demirtaş, Osman Kavala ve Selçuk Kozağaçlı'yı ziyaret etti!

Terör örgütü PKK'ya ağır darbe vuran SİHA'lardan rahatsızlığını her fırsatta dile getiren CHP'li Sezgin Tanrıkulu yeni yılın ilk gününde 'dost'larına koştu. Sezgin Tanrıkulu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla terör suçlarından tutuklu HDP'li Selahattin Demirtaş, Gezi Parkı ve 15 Temmuz darbe girişimindeki rolleri sebebiyle tutuklu bulunan Kızıl Soros lakaplı Osman Kavala ile terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyon kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan ÇHD Başkanı Selçuk Kozağaçlı'yı ziyaret ettiğini bildirdi.

Giriş Tarihi 02 Ocak 2022, 20:30 Güncelleme 02 Ocak 2022, 21:04
CHP’li Sezgin Tanrıkulu terör suçlarından tutuklu Selahattin Demirtaş, Osman Kavala ve Selçuk Kozağaçlı’yı ziyaret etti!

İÇİNDEKİLER

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin en büyük yancılarından olan CHP'li Sezgin Tanrıkulu yine Türkiye karşıtlarının yanında olduğunu bir kez daha kanıtladı.

PKK'ya ağır darbe vuran SİHA'lardan rahatsızlığını her fırsatta dile getiren CHP'li Sezgin Tanrıkulu 2022'nin ilk gününde 'dost'larına koştu.

DEMİRTAŞ, KAVALA VE KOZAĞAÇLI'YA ZİYARET
Sezgin Tanrıkulu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla terör suçlarından tutuklu HDP'li Selahattin Demirtaş, Gezi Parkı ve 15 Temmuz darbe girişimindeki rolleri sebebiyle tutuklu bulunan Kızıl Soros lakaplı Osman Kavala ile terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyon kapsamında gözaltına alındıktan sonra tutuklanan ÇHD Başkanı Selçuk Kozağaçlı'yı ziyaret ettiğini bildirdi.

ÖNCE DEMİRTAŞ
Sezgin Tanrıkulu "Yeni yılın ilk gününde Edirne Cezaevi'nde ziyaret ettiğim sevgili Selahattin Demirtaş'ın herkese mesajı var." dedi.

"MESAJINI PAYLAŞMAK BOYNUMUN BORCU"
Selahattin Demirtaş'ın kendisine bir not yazıp imzaladığı fotoğrafı paylaşarak, "Sevgili dostum Selahattin Demirtaş'ın herkese iletmemi istediği yeni yıl mesajını da burada paylaşmak boynumun borcu." sözlerini ekledi.

SONRA KAVALA VE KOZAĞAÇLI
Tanrıkulu daha sonra "Yeni yılın ilk gününde 2. ziyaretimi Silivri Cezaevine yaptım. Osman Kavala ve Selçuk Kozağaçlı'nın selamları var…" paylaşımını yaptı.

SELAHATTİN DEMİRTAŞ, OSMAN KAVALA VE SELÇUK KOZAĞAÇLI NEDEN TUTUKLU?
HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş terör örgütü PKK ile olan bağlantıları ve Kobani olayları bahanesiyle ülkenin yangın yerine çevirilmek istendiği 6-8 Ekim olaylarının azmettiricileri arasında gösterilerek tutuklu yargılanıyor.

Kızıl Soros lakaplı Osman Kavala ise Fetullahçı Terör Örgütü'nün ülkeyi işgale kalkıştığı, "15 Temmuz darbe girişimi" ve "Gezi Parkı olayları"ndaki derin bağlantısı ve ilişkisi sebebiyle yargılanıyor ve Silivri Cezaevinde tutuklu bulunuyor.

Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı ise terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınarak tutuklandı.

Selçuk Kozağaçlı, Cumhuriyet savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği akşam İstanbul Adliyesi'ne yanındaki birkaç kişiyle birlikte gelip DHKP-C'li teröristlerin cenazesini görmek üzere adliyeye girmek istemişti. Kozağaçlı ve arkadaşları tepkiler üzerine olay yerinden ayrılmıştı.

SEZGİN TANRIKULU HDP'NİN EYLEMİNE KATILDI
İzmir'deki HDP il binasında Deniz Poyraz'ı, tabancayla vurarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Onur Gencer (27), bugün hakim karşısına çıkacak. Duruşma öncesinde adliye önünde basın açıklaması yapıldı.

Basın açıklamasına HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın yanısıra CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel de katıldı.