Kork HDP! Diyarbakır annelerinin evlat nöbetine bir anne daha katıldı

Son dakika haberleri... Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önündeki evlat nöbeti sürüyor. Evladını HDP'den isteyen bir ailenin daha nöbete katılmasıyla aile sayısı 241'e çıktı. Evladına seslenen anne Sabriye Aydın, ''Evladım Murat Çepni tarafından Samsun'da üniversite okurken kandırılıp kaçırıldı. Oğlum sana sesleniyorum ne olursun dön gel artık. 4 yıl oldu, sesine hasretim.'' ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 08 Kasım 2021, 22:42 Güncelleme 08 Kasım 2021, 22:53
Kork HDP! Diyarbakır annelerinin evlat nöbetine bir anne daha katıldı

İÇİNDEKİLER

Çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan ailelerin, 3 Eylül 2019'da başlattığı oturma eylemi 2 yılı aşkın süredir devam ediyor.

Evladını HDP'den isteyen bir ailenin daha nöbete katılmasıyla aile sayısı 241'e çıktı.

Evladına seslenen anne Sabriye Aydın, ''Evladım Murat Çepni tarafından Samsun'da üniversite okurken kandırılıp kaçırıldı. Oğlum sana sesleniyorum ne olursun dön gel artık. 4 yıl oldu, sesine hasretim.'' ifadelerini kullandı.

"EVLADIM OKURKEN KAÇIRILDI"
Anne Sabriye Aydın şunları söyledi:
"Evladım Murat Çepni tarafından Samsun'da üniversite okurken kandırılıp kaçırıldı. Oğlum sana sesleniyorum ne olursun dön gel artık. 4 yıl oldu, sesine hasretim. Devlet olarak da aile olarak da arkandayız yavrum. Buradaki annelerin acılarını gördüm, benim de acım aynı olduğu için, onlara destek için buradayım. Dönen çocukları gördükçe benimki de döner diye buradayım. Evladımdan hiçbir haber yok. Ne arama, ne telefon hiçbir şey yok. Bekliyorum seni oğlum, seni almadan gitmeyeceğim ben buradan. Ne olursun çocuğum dön gel.''

33 AİLE EVLADINA KAVUŞTU
Şimdiye kadar HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan 33 aile çocuklarına kavuştu.