CHP'li Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin'den kadın işçi hakkında skandal sözler

Parti içindeki taciz ve tecavüzlerle gündemden düşmeyen CHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın açıklamalarından sonra bu kez de Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in skandal sözleri ile gündeme geldi. Çetin, katıldığı radyo programında kendisine yöneltilen 'metres' suçlamalarına hakkındaki açıklamasında işten çıkardığı bir kadın işçiye çirkin sözler sarf eden CHP'li başkan büyük tepki topladı.

Giriş Tarihi 04 Kasım 2021, 16:07 Güncelleme 04 Kasım 2021, 16:23
CHP’li Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin’den kadın işçi hakkında skandal sözler

İÇİNDEKİLER

CHP'li Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana'da yayın yapan Radyo Deva programına katıldı.

Soner Çetin, canlı yayında Kod-29'dan işten çıkarılan bir kadın işçiye yönelik çirkin ifadeler kullandı.

Başkan Çetin kendisine yönelik "metres" iddialarına yanıt verirken söz konusu kadın işçiye, "Sen tutup benim gibi bir adamın namusuna laf söyleyemezsin. Beş tane metresi var falan filan... Başını mı tuttun, nereden biliyorsun?" şeklinde sözler sarf etti.

"KONUYU KAPATALIM"
Çetin sunucunun "Bu konuyu kapatalım" diyerek araya girmesine rağmen sözlerini şöyle sürdürdü:

"Edebiyle gitsin istifasını versin ayrılsın dedim. Yoksa ben bunları gerekçe gösterip işten ayıracam dedim. Onu savunan adamın ruh sağlığı ondan da bozuk. İstifa etmediği gibi milletvekilini, bilmem kimi aratıyor. Dedim kardeşim beni aramayın bu konuyla ilgili.

Velhasıl Kod-29'a tamamen uyan bir şey, işten ayırdık. Ortalığa düştüler. Söylemedik, dolaşmadık yer bırakmıyor. Halen bana düşmanlık yapıyor, yazıyor. Elinden geleni ardına koyma. Sabaha kadar yaz. Mahkemelerde hesaplaşacağız."

BOLU BELEDİYE BAŞKANI DA SKANDAL SÖZLER KULLANMIŞTI
Mültecilerle ilgili ifadeleri ve uygulamalarıyla büyük tepki çeken, sık sık yeni skandallara imza atan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, son olarak kapalı bir kadın hakkındaki sözleriyle büyük tepki çekmişti.

BAŞÖRTÜLÜ KADINLA İLGİLİ ANISI ŞOKE ETTİ!
Tanju Özcan, katıldığı youtube programında başından geçen anılarını anlattı. Özcan'ın başörtülü bir kadınla ilgili anısını anlattığı üslubu ise mide bulandırdı.

"BEBEĞİM YOK BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?"
Özcan, "Bir açılış yapıyoruz Bolu'da acelem de var. Bir tesettürlü bayan geldi. Tanju bey bir konu var konuşabilir miyiz dedi. Ben de hemen Ankara'ya dönmem lazım. Özel değilse burada konuşabilir misiniz? dedim. Sıkıntı yok dedi. Benim bebeğim yok. Bana yardımcı olur musunuz? Dedi. Hanımefendi ben size nasıl yardımcı olabilirim dedim. Meğer kadın tüp bebek tedavisi olmak istiyormuş. Tabi öyle konuya böyle girince çevredekiler gülüyor. Benim böyle çok fazla anım var." diyerek şoke eden ifadeler kullandı.