HDP'li Faruk Gergerlioğlu'ndan "namaz" provokasyonu! Meclis Başkanı Şentop dersini verdi

HDP'li Faruk Gergerlioğlu yine provokasyona soyundu ve "Meclis'te abdest alırken gözaltına alındım" yalanını sürdürdü. Meclis Başkanı Şentop, Gergerlioğlu'na hak ettiği yanıtı vererek "Güneş doğduktan sonra namaz kılınmaz. Yalan söylüyorsun" dedi.

Giriş Tarihi 28 Ekim 2021, 09:46 Güncelleme 28 Ekim 2021, 09:55
HDP’li Faruk Gergerlioğlu’ndan namaz provokasyonu! Meclis Başkanı Şentop dersini verdi

İÇİNDEKİLER

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu arasında bütçe komisyonunda bir tartışma çıktı.



Provokasyona kalkışan Gergerlioğlu, milletvekilliğinin düşürüldüğü süreçte Meclis'te "abdest alırken gözaltına alındım" yalanını sürdürdü. Şentop, o iddiaya "Güneş doğduktan sonra namaz kılınmaz. Yalan söylüyorsun" sözleriyle yanıt verdi.

ŞENTOP'A PARMAK SALLADI
TBMM Kamu Denetçiliği Kurumu ve Sayıştay Başkanlığı'nın 2022 yılı bütçeleri üzerinde milletvekilleri söz alırken, HDP provokatörü Ömer Faruk Gergerlioğlu, vekilliğinin düşürülmesi, gözaltına alınması ve tutuklanmasıyla sonuçlanan sürece ilişkin yalanları sürdürdü.



Gergerlioğlu, bu sırada milletvekili dokunulmazlığını korumadığını iddia eden TBMM Başkanı Şentop'a tehditler savururcasına parmak salladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN