CHP lideri Kılıçdaroğlu 2023 adaylığı için Batı'ya yaranma turlarına başladı: Türkiye'yi AB ülkelerinin büyükelçilerine şikayet etti

Hem ittifak ortaklarıyla hem de parti içindeki rakipleriyle 2023 seçimleri için adaylık yarışı içerisinde olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Batı'nın desteğini almak üzere AB ülkelerinin büyükelçileriyle çalışma yemeğinde buluşarak Türkiye'yi şikayet edip sahiplerine yaranma çabasına girdi.

Giriş Tarihi 29 Eylül 2021, 15:40 Güncelleme 29 Eylül 2021, 15:44
CHP lideri Kılıçdaroğlu 2023 adaylığı için Batı’ya yaranma turlarına başladı: Türkiye’yi AB ülkelerinin büyükelçilerine şikayet etti

İÇİNDEKİLER

2023 seçimleri öncesi adaylığını garantilemek isteyen Kemal Kılıçdaroğlu ısınma turlarına başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Avrupa Birliği'ne (AB) üye ülkelerin büyükelçileri ile "çalışma yemeğinde" bir araya geldi.

Yemeğin AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer Landrut'un ev sahipliğinde gerçekleştiği belirtildi.

Yemekte Kılıçdaroğlu'na Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile Genel Başkan Başdanışmanı Ünal Çeviköz eşlik etti.

ADAYLIK İÇİN BATI'YA YARANMA ÇABASINA GİRİŞEN KILIÇDAROĞLU'NDAN SKANDAL SÖZLER
Adaylık konusunda yerini garantilemek isteyen CHP lideri, Batı'nın desteğini almak için ülkemizi şikayet ederek sahiplerinin gözüne girmeye çalıştı. Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada "Yaptığımız çalışmaları bir şekliyle AB delegasyonlarına aktarmak isteriz. Sorunlarımız var, doğru, bu sorunları aşma konusunda da kararlı bir irademiz var. Gidişten kaygılarımız var. Kaygıları gidermeye ve toplumun değişik kesimleriyle ilişkiler kurmaya çalışıyoruz. Demokratik standartlar konusunda sorunlarımız var. " gibi skandal ifadeler kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN