Başkan Erdoğan ve AK Partilileri tehdit eden CHP'li Cemal Emir hakkında suç duyurusu

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, hem Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı hem de AK Partilileri skandal bir üslupla tehdit etmişti. İktidara gelmeleri durumunda Başkan Erdoğan'a oy veren AK Partililerin kökünü kazıyacaklarını iddia eden Emir'e tepkiler çığ gibi büyürken AK Parti Etimesgut ilçe teşkilatı ve vatandaşlar Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Giriş Tarihi 22 Eylül 2021, 11:51 Güncelleme 22 Eylül 2021, 12:33
Başkan Erdoğan ve AK Partilileri tehdit eden CHP’li Cemal Emir hakkında suç duyurusu

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkede devrim gerçekleşirken buna karşı çıkan bürokrasiye çöreklenmiş çeteler AK Parti'ye ve millete karşı kanlı saldırılarda bulundu. Buna siyasi olarak destek veren CHP her zaman millete karşı ülkeyi esir alan gladyo yapılanmasının yanında durdu.

Son olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen CHP Ankara Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir, CHP Etimesgut İlçe Örgütü 3. Olağanüstü Kongresi'nde ilçe başkanlığına seçilmesinin ardından adeta nefret kusmuş Başkan Erdoğan ve AK Parti seçmenine skandal tehditler savurmuştu.

"KÖKLERİNİ KAZIYACAĞIZ"
Emir, "Samsun'dan Atatürk'ün gelmesini beklemeyin, gelmeyecek. Hepiniz Atatürk olacaksınız. Bu ceberut adamı bu ülkenin başından atacağız, bir daha onlar gibi gelmesin diye köklerini kazıyacağız.

"BU KAVGAYI ETİMESGUT'TAN ATEŞLEYECEĞİZ"
Bu kavgayı da buradan Etimesgut'tan ateşleyeceğiz. Artık kimler korkacaksa onlar korksun.




BU NASIL SÖZLER: KORKUTACAĞIZ, YILDIRACAĞIZ, SUSTURACAĞIZ
Bizim bir sloganımız var; korkmayacağız, yılmayacağız susmayacağız değil, korkutacağız, yıldıracağız, susturacağız diyeceğiz."
ifadelerini kullanmıştı.


SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU
AK Parti Etimesgut ilçe teşkilatı, Başkan Erdoğan ve AK Partililere hakaret ve tehditleriyle ilgili CHP'li Cemal Emir hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan suç duyurusunda, Emir'in kullandığı skandal ifadelere yer verildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN