Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam yapılan canlı yayında çarpıcı mesajlar verdi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam yapılan canlı yayında çarpıcı mesajlar verdi. Başkan Erdoğan, sınırlarımızda yakalanan düzensiz göçmenlerin Afganistan'a geri gönderildiğini belirtti. "Sosyal medyada abartıldığı gibi sınırlarımızda düzensiz göç akını yok" dedi. Yangın bölgesinde yaşadığı bir diyaloğu da anlatan Başkan Erdoğan, "Traktörü yanan vatandaşımız yenisini verin talimatımı duyunca "Benimki eski yenisini istemem" dedi. Bu beni çok etkiledi." dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2021 Güncelleme 12 Ağustos 2021, 09:13
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam yapılan canlı yayında çarpıcı mesajlar verdi

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam yapılan canlı yayında çarpıcı mesajlar verdi.


Yanan orman alanlarını bugün nasıl yeniden ağaçlandırdığımız ortada. Vatandaşlar 'Bay Kemal'in yalanlarına itibar etmesin.

Önümüzdeki yıl kendimize ait yangın söndürme uçağımızı satın alacağız. Yangın filomuzu daha da güçlenecek.

THK yetkilileri çalışan uçakların bakımını yaptırmayarak hepsini çürümeye terk etmişler.

O dönemde kurumun arkasında CHP zihniyeti vardı. Şimdi çıkıp THK'yı çalıştırmıyor diyorlar. THK'yı çalışamaz hale getiren sizsiniz.

Şu anda gerek İran kapısından, gerek Irak'tan duvarlarımızı ciddi oranda yükseltiyoruz. Buralardaki yükselen duvarlar düzensiz göçün ülkemize girmesini engellemek için. Türkiye yolgeçen hanı değildir.

Meclis'in açılmasıyla birlikte sosyal medyaya yönelik bir çalışmanın yapılması gereğine inanıyorum. Manipülasyonun bini bir para. Gereğini ödeyecekler. İtibar suikastı, hedef gösterme... Ne ararsan bunlarda var. Ekşi Sözlük... Bayağı ekşi.

Onların mesleği sanat. Hangi sanatsa sanatlarını icra etsinler, biz de onların başarı oranına göre saygı duyalım. Ama kalkıp da erken seçimmiş, şu andaki başkanlık sistemi doğru değilmiş, o bizim işimiz.

FINDIK ALIM FİYATI 27 LİRA
Fındık
alım fiyatımız yüzde 50 sağlam iç esasına göre, Giresun kalite fındık için kilogram başına 27 lira. Levant kalite fındık için ise kilogram başına 26,5 liradır.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MYK'da yangınla ilgili bilgi aldı. Bölgede yaşadığı diyaloğu paylaştı. Başkan Erdoğan, "Traktörü yanan vatandaşımız yenisini verin talimatımı duyunca "Benimki eski yenisini istemem" dedi. Bu beni çok etkiledi. İşte bizim insanımız böyle. İnsanları krediyle falan uğraştırmayın. TOKİ 'peşinat istiyor' deniyor. Tek kuruş almadan evlerini yapıp bir yıl içinde teslim edin." dedi.