Yaşlı kadının koronavirüs aşısı eşeğinin üstündeyken vuruldu

Türkiye aşı olmak isteyen her vatandaşa tüm imkanlarını sonuna kadar sunuyor. Amasya’da aşılama ekipleri gittikleri köyde yaşlı kadının eşeğinin üstünde seslendirdiği şiirle moral buldu. Şiirini seslendirdikten sonra eşeğinin üstündeyken aşısı vurulan yaşlı kadın sağlık ekiplerine teşekkür etti. Ölülerin hastanelerde rehin alındığı günlerden, devletin vatandaşını eşek sırtında aşıladığı günlere gelinmesi sağlık sisteminde alınan yolu da gözler önüne sermiş oldu. Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Son 10 günde yapılan aşı sayısı 8 milyon dozu geçti." bilgisini verdi.

Giriş Tarihi 08 Temmuz 2021, 08:48 Güncelleme 08 Temmuz 2021, 11:51
Yaşlı kadının koronavirüs aşısı eşeğinin üstündeyken vuruldu

İÇİNDEKİLER

Merkeze bağlı Avşar köyünde yaşayan Hatice Partal'ın köye gelen aşı ekiplerine kendi yazdığı 'Bayrak' şiirini okuduğu anlar Amasya İl Sağlık Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından paylaşıldı.


O anlar "Aşılama çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Mobil ekibimiz sahada yerinde aşı uygulaması için gittiği Avşar köyünde ekibimizi karşılayan teyzemiz Bayrak şiirini okudu.

Daha sonra da aşısını yaptırdı. Korona virüsü el birliğiyle mücadele ederek yeneceğiz" ifadeleriyle takipçilere aktarıldı.


Şiirini seslendirdikten sonra eşeğinin üstündeyken aşısı vurulan yaşlı kadın sağlık ekiplerine teşekkür etti.



BAŞKAN ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SSK GÖNDERMESİ
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ocak ayında AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu zamanda ölülerin bile hastanelerde rehin kaldığını belirtmişti ve o dönemleri bilmeyen Z kuşağına acı gerçeklerin çok iyi anlatılması gerektiğini ifade etmişti.



Kemal Kılıçdaroğlu, 1992-1996 ve 1997-1999 yılları arasında SSK Genel Müdürlüğü yaptı. O dönemde SSK hastanelerinin içler acısı halini gazeteci Savaş Ay yaptığı programlarla sık sık gündeme getirmişti.



AŞILAMA TAM GAZ
Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Son 10 günde yapılan aşı sayısı 8 milyon dozu geçti." bilgisini verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN