Muharrem İnce CHP'yi yerin dibine soktu: "İktidar olsanız milleti perişan edersiniz"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce,, CHP'li belediyelerin para tehditleriyle susturulan muhalefet basınının olduğunu ifade etti. Muharrem İnce, CHP'nin iktidar olması durumunda "milletin perişan olacağını" söyledi.

Giriş Tarihi 10 Haziran 2021, 14:59 Güncelleme 11 Haziran 2021, 01:02
Muharrem İnce CHP’yi yerin dibine soktu: İktidar olsanız milleti perişan edersiniz

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... CHP'den ayrılıp Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"HABER YAPMAYIN DİYE PARA VERİYORLAR"
Muharrem İnce, muhalefet tarafından basın kuruluşlarının kontrol altında tutulduğunu ve Memleket Partisi haberlerinin yapılmaması için medyanın parayla tehdit edildiğini açıkladı.

"İKTİDAR OLSANIZ BU MİLLETİ PERİŞAN EDERSİNİZ"
Muharrem İnce, CHP'nin iktidar olması durumunda milletin anasını ağlatacağını söyledi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Muhalefet basını.. CHP'li belediyelerden para almamakla, genel merkezden para almamakla susturulmuş bir muhalefet basını var. Muharrem İnce'yi gösterirsen sana para vermeyiz... Siz AK Parti'den daha kötüsünüz. Çok daha kötüsünüz. Siz iktidar olsanız; bu milleti perişan edersiniz, anasını ağlatırsınız." şeklinde konuştu.

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU'NA 'KANAL İSTANBUL TEPKİSİ
İnce, Kanal İstanbul tartışmalarına da dahil oldu. Yatırımcıları, paralarını ödememekle tehdit eden Kılıçdaroğlu ve Akşener'e tepki gösterdi. Muhalefet liderlerinin seçmeni kardırdığını söyledi.

Muharrem İnce, "Biz iktidar olduğumuzda parayı ödemeyiz. Devlet yönetecek insanların bunu söylememesi gerektiğini düşünüyoruz. Böyle bir hakkınız yok. Oraya gidecek olan bir yatırımcı bunun tahkimini uluslararası anlaşmasını yapar. Ya o parayı ödersiniz ya da dünyadan dışlanırsınız. Seçmeni kandırmaya yönelik bir laf olarak algılıyorum bunu." dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN