Son dakika: FETO'nun yeğeni Selahaddin Gülen MİT operasyonuyla yakalanarak Türkiye'ye getirildi

Son dakika haberi... FETÖ/PDY lideri Fetullah Gülen'in yeğeni ve örgütün yayın organı STV'nin ağlak ekran yüzü Kemal Gülen'in de kardeşi olan ve hakkında "Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma" suçundan yakalama kaydı bulunan Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından yurt dışında gerçekleştirilen bir operasyon sonucu yakalanarak Türkiye’ye getirildi. Öte yandan FETO'nun sağ kolu Cevdet Türkyolu’nun da kayınbiraderi olan Selahaddin Gülen'in seks turizmi için gittiği bir Uzakdoğu ülkesinden paketlendiği gelen kulis bilgileri arasında. Gülen'in, küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel saldırı suçundan da hakkında yakalama kararı bulunuyordu.

Giriş Tarihi 31 Mayıs 2021, 10:46 Güncelleme 31 Mayıs 2021, 16:21
Son dakika: FETO’nun yeğeni Selahaddin Gülen MİT operasyonuyla yakalanarak Türkiye’ye getirildi

İÇİNDEKİLER

FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in akrabası Selahaddin Gülen, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının operasyonuyla yurt dışında yakalanarak Türkiye'ye getirildi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY'nin sözde ülke sorumluları arasında yer alan birçok isimle akrabalık bağı olan Selahaddin Gülen'in, örgüt elebaşının talimatı üzerine FETÖ'nün mahrem yapılanmasının yardımıyla yurt dışına kaçtığı tespit edildi.

Hakkında "Silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan yakalama kaydı bulunan Selahaddin Gülen'in örgütün sözde istişare heyeti üyeleri ve üst düzey sorumlularıyla da ilişkili olduğu belirlendi.

UZAK DOĞU ÜLKESİNDE SEKS TURİZMİ!
Öte yandan gelen kulis bilgilerine göre FETÖ'nün pedofili üyesi Selahaddin Gülen'in seks turizmi için gittiği bir Uzakdoğu ülkesinden paketlendiği belirtiliyor. Selahaddin Gülen, MİT tarafından yakalanılarak yurt dışında yapılan operasyonla Türkiye'ye getirildi.

KIZ ÇOCUĞUNA CİNSEL SALDIRI SUÇUNDAN ARANIYORDU
Küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel saldırı suçundan da hakkında yakalama kararı bulunan Selahaddin Gülen'in örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in talimatı ve örgüt mahrem yapılanmasının yardımıyla ile Türkiye'den yurtdışına kaçtığı öğrenildi.

BAŞKAN ERDOĞAN ÖNEMLİ BİR İSMİN YAKALANDIĞINI DUYURMUŞTU
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde kritik bir FETÖ'cünün yakalandığının müjdesini vermişti. Erdoğan, "Biz bugüne kadar çok Nurettin Sofi'ler öldürdük. Hedefimiz şu an kandil, orayı da çökertmemiz lazım. Rastgele bir yönetim yok ne yaptığını bilen, attığı adımı bilen, bu olanlama ile yürüyen bir Türkiye Cumhuriyeti var. Bunu da sürdüreceğiz. Yakında FETÖ takımından da önemli bir ismi açıklayacağız, şu anda elimizde. Kimi yakaladık, hesaba çektik, onun açıklamasını da yapacağız." demişti.



FETÖ'NÜN SÜMÜKLÜSÜNÜN KARDEŞİ
MİT operasyonuyla Türkiye'ye paketlenen Selahaddin Gülen, aynı zamanda FETÖ'nün ekran yüzü olarak bilinen ağlak Kemal Gülen'in de kardeşi.



FETÖ'NÜN SAĞL KOLUNUN KAYINBİRADERİ
FETÖ/PDY'nin mahrem yapılanmaları ile örgüt elebaşı arasındaki irtibatı sağlayan ve Fetullah Gülen'in sözde özel kalemi Cevdet Türkyolu'nun kayın biraderi olan zanlının, örgütün sözde istişare heyeti üyeleri ve üst düzey sorumluları ile ilişkili olduğu öğrenildi.



FETÖ'cü Kemal Gülen, uzun zamandır sosyal medyadan algı yaparak yaparak kardeşini aklamaya çalışıyordu. Gülen, Twitter'dan "Hükümete yakın gazetelerde çıkan haberlere göre kardeşim Selahattin Gülen Kenya'dan kaçırılarak Türkiye'ye getirilmiş. Can güvenliğinden endişe ediyorum. Bunu soruşturacak bir yetkili yok mu?" paylaşımında bulunmuştu.



Gülen, "Bir kez daha ifade edeyim ki, Türkiyenin suçlamalarını dinleyen Kenya ilk derece mahkemesi ve yüksek mahkeme delilleri yetersiz buldu ve iade edilmemesine karar verdi. Tarafsız ve bağımsız yargı Selahaddin'i temize çıkarttı. Daha ne istiyorsunuz. Sırf imaj uğruna onu kaçırdınız." şeklindeki paylaşıyla da "tarafsız ve bağımsız Kenya yargısının" FETÖ'cü kardeşini temize çıkardığını iddia etmişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN