Son dakika: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Kimin ayağına bastığımızı biliyoruz, hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacaktır"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Terörle mücadelede, uyuşturucuyla mücadelede kimin ayağına bastığımızı biliyoruz. Hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacaktır. Ekşi yemedim karnım ağrımıyor" açıklamasında bulundu.

Giriş Tarihi 27 Mayıs 2021, 18:24 Güncelleme 27 Mayıs 2021, 20:07
Son dakika: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Kimin ayağına bastığımızı biliyoruz, hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacaktır

İÇİNDEKİLER

Kadına Şiddetin Sebeplerinin Araştırılması Komisyonu, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık başkanlığında toplandı.

Toplantıya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakanı Yardımcısı Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve diğer yetkililer de katıldı.



Kısa bir görüntü alınmasından sonra toplantı görsel basına kapalı olarak devam etti.



İçişleri Bakanı Soylu, komisyondaki milletvekillerine Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu.



"KİMİN AYAĞINA BASTIĞIMIZI İYİ BİLİYORUZ"

Süleyman Soylu'nun konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde:

Aklanacak ne yaptım. Adamın birisi bir söz söylüyor. Ekşi yemedim karnım ağrımıyor. Bu ülkede terörle mücadele de kimlerin karnını ağrıttığımızı biliyoruz. Kimin ayağına bastığımızı biliyoruz. Biz intikam alınacak adımlarız. Bu ülkeyi başka noktaya getirmeye çalışıyorlardı. Bu ülkeyi terörün vesayeti altında devam ettirmeyi düşünüyorlardı. İzin vermedik. Bunlar uluslararası projeleri."



Kim yolsuzluk ve hırsızlık yapıyorsa Allah belasını versin.

Terörle mücadelede, uyuşturucuyla mücadelede kimin ayağına bastığımızı biliyoruz. Hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacaktır.

Bana 'suç örgütü, suç çetesini kolladınız' diyemezsiniz

Biz intikam alınacak adamlarız. Bu ülkeyi terörün vesayeti altına almak istediler müsaade etmedik




ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ ELEBAŞI SEDAT PEKER HAKKINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILDI
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, şüpheli Peker hakkında, 2021/100993 numaralı dosyası üzerinden soruşturma yürütüldüğü belirtilerek, "Şüpheli Reis Sedat Peker'in yurt dışında firari olması sebebiyle Cumhuriyet Başsavcılığımızın talebi doğrultusunda, Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliğinin 26 Mayıs 2021 tarih ve 2021/6114 Değişik İş sayılı kararıyla yakalanmasına karar verilerek, hakkında yakalama emri düzenlenmiştir." bilgisine yer verildi.