İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Kılıçdaroğlu'nun erken seçim iddialarına sert tepki: Yine kimlerin dolduruşuna geldiniz?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, erkem seçim iddiaları ile suni gündem oluşturmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabı Twitter üzerinden sert tepki gösterdi. Altun, "Yalan, iftira ve yapay krizlerle gündemi kuşatma altına almaya çalışanlar şimdi de 6 ay sonrası için boş vaatler vermeye başladı. Seçimlerin tarihi bellidir. 6 ay sonra ne olacak ki böylesine cüretkâr sözler söyleyebiliyorsunuz? Hayırdır! Yine kimlerin dolduruşuna geldiniz?" dedi.

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2021, 23:17 Güncelleme 22 Mayıs 2021, 23:48
İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Kılıçdaroğlu’nun erken seçim iddialarına sert tepki: Yine kimlerin dolduruşuna geldiniz?

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'erken seçim iddialarına' ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.


SEÇİMLERİN TARİHİ BELLİ, KİMİN DOLDURUŞUNA GELDİNİZ?
Altun, "Yalan, iftira ve yapay krizlerle gündemi kuşatma altına almaya çalışanlar şimdi de 6 ay sonrası için boş vaatler vermeye başladı. Seçimlerin tarihi bellidir. 6 ay sonra ne olacak ki böylesine cüretkâr sözler söyleyebiliyorsunuz? Hayırdır! Yine kimlerin dolduruşuna geldiniz?" ifadelerini kullandı.


İşte Fahrettin Altun'un o paylaşımı;



KILIÇDAROĞLU'NUN ERKEN SEÇİM İDDİASI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kasım'da erken seçim gözüktüğü mesajını vererek, "Erken seçimin Kasım gibi olacağı yönünde ciddi emareler var, öyle gözüküyor" ifadesini kullanmıştı.