CHP'li Kadıköy Belediyesi vatandaşla dalga geçiyor! Kırık dökük kaldırımı 'tamir ettik' diye sundular

CHP'li belediyelerdeki skandallar ve hizmet diye sundukları vasatlıklar bitmek bilmiyor. Bu seferki skandalın yeni adresi ise Kadıköy oldu. CHP'li Kadıköy Belediyesi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla yıkık dökük kaldırımlara yama yaparak vatandaşlara hizmet diye diye göstermeye kalktılar. Vatandaşların yorumları ise çok sert oldu.

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2021, 23:24 Güncelleme 18 Mayıs 2021, 23:24
CHP’li Kadıköy Belediyesi vatandaşla dalga geçiyor! Kırık dökük kaldırımı ’tamir ettik’ diye sundular

İÇİNDEKİLER

CHP'li belediyelerdeki skandallar ve hizmet diye sundukları vasatlıklar bitmek bilmiyor.

Bu seferki skandalın yeni adresi ise Kadıköy oldu.

CHP'li Kadıköy Belediyesi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla yıkık dökük kaldırımlara yama yaparak vatandaşlara hizmet diye diye göstermeye kalktılar.

Vatandaşların yorumları ise çok sert oldu.

Yollardaki çöküntüleri mozaik ile süsleyerek orijinal bir görüntü elde eden dünyanın başka yerlerindeki örneklere özenen Kadıköy Belediyesi, bozuk yerleri fayans ile doldurunca hem Kadıköylüler'in hem de takipçilerinin tepkisine neden oldu.

Belediyenin kullandığı parçaları inşaat atıklarından alınmış fayans parçalarına benzeten vatandaşlar, güzel bir detay diye sunulan icraatın yerine düzgün şekilde yollara asfalt dökülmesini istedi.

Vatandaşlar ayrıca yaşlıların yağmurlu havalarda düşüp kayabileceğini söyleyerek yapılan işin estetikten de yoksun olduğunu dile getirdi.