Muharrem İnce'nin 'Memleket Partisi'nin logosu belli oldu iddiası!

CHP'den istifa ederek kendi yolunu çizen Muharrem İnce'nin 19 Mayıs'ta parti tanıtımını yapacağı beklenirken flaş bir gelişme yaşandı. CHP'ye yakınlığıyla bilinen KRT TV İnce'nin partisinin logosunun belli olduğunu iddia etti. Kanalda yayınlanan logoda mavi renkte kullanılan Türkiye haritasının üzerine "@" işareti kullanılması dikkat çekti.

Giriş Tarihi 05 Mayıs 2021, 00:35 Güncelleme 05 Mayıs 2021, 01:00
Muharrem İnce’nin ’Memleket Partisi’nin logosu belli oldu iddiası!

İÇİNDEKİLER

CHP'nin 2018 yılındaki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, CHP'nin ideolojik bir savrulma yaşadığını belirterek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır eleştirilerde bulundu ve CHP'den istifa etti.

İnce istifa ettiği gün CHP yönetimine şu sözlerle yüklendi:
"(Mustafa Kemal) deyip, 'Mustafa Kemal Atatürk' diyemeyenlerle yolumu ayırıyorum. 'Ben askeri değilim, yoldaşıyım' diyenlerle yolumu ayırıyorum. Sen kimsin de yoldaşı oluyorsun. Anafartalar'da, Conkbayırı'nda, Dumlupınar'da var mıydın da yoldaşısın? İsmet Paşa yoldaşıydı, sen askerisin. Bu kadar basit. Grup Başkanvekilliği seçimini bile kaldırıp, atamayı getiren bu yönetimle, bu arkadaşlarla yollarımı ayırıyorum. CHP aday yapmayınca başka partiden gidip aday olup, bugün CHP'yi yönetenlerle yolumu ayırıyorum. 50 yıl CHP'ye küfredip bugün sahte CHP'li olanlarla yolumu ayırıyorum. Geçmişte CHP aleyhine miting düzenleyip, bugün CHP'de yönetici olanlarla yolumu ayırıyorum. FETÖ'cüleri, Soros'çuları koruyanlarla yolumu ayırıyorum. 'Ne işimiz var Libya'da' deyip, Mavi Vatan'ı kavrayamayanlarla yolumu ayırıyorum. 'Türkiye maalesef Azerbaycan'a yardım etti' diyenlerle yolumu ayırıyorum. Bu yönetimin değersizleştirdiği ilkeleri yaşatmak için bu arkadaşlardan ayrılıyorum."

CHP'den ayrıldıktan sonra parti kurma hazırlıklarına hız veren Muharrem İnce'nin 19 Mayıs'ta parti tanıtımını yapacağı beklenirken flaş bir gelişme yaşandı.

LOGOSU BELLİ OLDU İDDİASI
CHP'ye yakınlığıyla bilinen KRT TV canlı yayınında İnce'nin "Memleket" adını koyduğu partinin sloganı ve logosunun belli olduğu iddia edildi.

Kanalda yayınlanan logoda mavi renkte kullanılan Türkiye haritasının üzerine "@" işareti kullanılması dikkat çekti.

Partinin sloganı olarak ise "Önce memleket" ifadeleri kullanıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN