CHP'li İBB'de bütçe 112 Milyar TL hizmet sıfır! Vatandaşın parası nereye gitti?

AK Parti dönemine ait projelerin tekrar açılışını yaparak hizmet etmiş gibi görüntü sergileyen CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 112 Milyar TL’lik bütçeyi nereye harcadığı merak konusu. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medya hesabında bu duruma tepki göstererek, “İBB'nin iştirakleri dâhil toplam bütçesi 75,5 milyar TL. Hükümetten gelenle birlikte 93 milyar TL. İBB'nin 2 yılda borçlanması 19 milyar TL. Bu sene ona 9 milyar TL daha eklenecek. Peki, bu kadar parayı atmadığınız temellere mi, yoksa reklam filmlerine mi harcadınız?” dedi.

Giriş Tarihi 15 Nisan 2021, 12:43 Güncelleme 16 Nisan 2021, 00:58
CHP’li İBB’de bütçe 112 Milyar TL hizmet sıfır! Vatandaşın parası nereye gitti?

İÇİNDEKİLER

Son dakika haberi... CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yaşanan gelişmeler kamuoyunu rahatsız etmeye devam ediyor. Tek icraatı AK Parti dönemine ait projelerin tekrar açılışını yapmak olan Ekrem İmamoğlu'nun 112 Milyar TL'lik bütçeyi nereye harcadığı merak konusu oldu. Ayrıca reklam çalışmalarına da oldukça yüksek harcamalar yapıldığı bilinen İmamoğlu'nun bu yıl 9 Milyar TL daha borçlanacağı öğrenildi.



KABAKTEPE: "BU KADAR PARAYI ATMADIĞINIZ TEMELLERE Mİ, YOKSA REKLAM FİLMLERİNE Mİ HARCADINIZ?"
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medya hesabında bu duruma tepki göstererek, "İBB'nin iştirakleri dâhil toplam bütçesi 75,5 milyar TL. Hükümetten gelenle birlikte 93 milyar TL. İBB'nin 2 yılda borçlanması 19 milyar TL. Bu sene ona 9 milyar TL daha eklenecek. Peki, bu kadar parayı atmadığınız temellere mi, yoksa reklam filmlerine mi harcadınız?" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN