28 yaşındaki Şükriye Bulgurcu yaşamını yitirdi evdeki hamburger dikkat çekti! Mutfakta kusmuk izleri var...

Şükriye Bulgurcu, Küçükçekmece’deki evinde can verdi. Otopside beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Ölmeden önce hamburger yemesi ise dikkat çekti. Acılı ağabeyi Ali, “Yemekten zehirlenmiş olabilir. Yatağında ölmüş kardeşim” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2021 Güncelleme 12 Nisan 2021, 06:59
28 yaşındaki Şükriye Bulgurcu yaşamını yitirdi evdeki hamburger dikkat çekti! Mutfakta kusmuk izleri var...

İÇİNDEKİLER

Şükriye Bulgurcu, daha 28 yaşındaydı. En büyük hayali, oyuncu olmaktı. 2013'te Kadir Has Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nü kazandı. İstanbul'da yaşamaya başladı.

5 Nisan akşamı Küçükçekmece'deki evindeyken arkadaşlarına "İyi değilim" mesajı attı. Bir daha da kendisinden haber alınamadı. Arkadaşları kapıyı kırarak girdikleri evde, Bulgurcu'nun cansız bedeniyle karşılaştı.

HAYALLERİ YARIM KALDI


Şüphe çeken ölümün ardından yapılan ön otopside genç kızın beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği açıklandı. Bulgurcu'nun ölmeden önce dışarıdan hamburger sipariş etmesi ise akıllarda soru işareti bıraktı.

TAKVİM'e konuşan Ali Bulgurcu, kardeşinin yemekten zehirlenmiş olabileceğini açıkladı.

"Kardeşim olay gecesi dışarıdan hamburger söylemiş. Onu yedikten sonra rahatsızlanmış. Mutfakta kusmuk izleri var, oraya kusmuş. Daha sonra yatağına geçmiş. Zaten yatağında can vermiş. Ölüm nedeni raporda beyin kanaması diyor. Hayalleri vardı. Hepsi yarım kaldı" ifadesini kullandı.

SON İSTEĞİ MANTIYDI


Şükriye
Bulgurcu'nun ölümü, ailesini yıktı. Talihsiz kızın annesinden son istediği yemek mantıydı...

Yıllarca hastanede temizlik yaparak evladını okutan anne Nadire Bulgurcu, acı haberi alınca "Benim kızım ölmedi, o gelip mantı yiyecek" diye ağlamıştı.