İstanbul'da yarı çıplak kadından, İETT personeline hayasızca temas! Tacize uğrayan çalışan elleri ceplerinde kaçtı

İstanbul'da bir genç kadının İETT personelini taciz ettiği görüntüler, sosyal medyada tartışma konusu oldu. Yarı çıplak kadın sosyal medyada etkileşim alabilmek için çalışana hayasızca temas kuruyor. Türkiye'de uzun süre gündemden düşmeyen görüntüler, sosyal medyada yoğun bir şekilde eleştiriliyor.

Giriş Tarihi 15 Mart 2021, 20:20 Güncelleme 15 Mart 2021, 20:35
İstanbul’da yarı çıplak kadından, İETT personeline hayasızca temas! Tacize uğrayan çalışan elleri ceplerinde kaçtı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da skandal bir taciz olayı yaşandı. Bu kez cinsel saldırıda bulunan erkek değil kadındı...

İETT PERSONELİNE CİNSEL TACİZ!

Bir kadın, arkadaşına çektirdiği anlaşılan görüntülerde, yolda bekleyen fosforlu kamuflajlı İETT personelinin vücuduna cinsel organlarını değdirdi.

Orta yaşlı personel neye uğradığını şaşırarak elleri ceplerinde genç kadından uzaklaşmaya çalıştı.

"YASAL İŞLEM BAŞLATIN"

Utanan adamın arkasından gülen kadın sosyal medya büyük tepki topladı. Kullanıcılar hayasız kadın hakkında yasal işlem yapılmasını istedi.

"KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ HAL TAVIRLARLA ŞEREF VE HAYSİYETE KARŞI SUÇ"

Bir kullanıcı, "Hemen dava açılmalı. TCK 102: Cinsel davranışlarla vücut dokunulmazlığını ihlâl. TCK 105: Bir kimseyi cinsel amaçlı taciz
TCK 136: görüntü ve seslerin ifşa edilmesi suretiyle özel hayatın gizliliğini ihlal. TCK 125-131: Küçük düşürücü hal tavırlarla şeref ve haysiyete karşı suç. Ayrıca videoda bir kadın tarafından tacize uğrayan mağdur erkek devlet memuruysa TCK 265'e göre görevini yapmasına engel olma suçu da işleniyor. Bu tacizdir, taciz sapıklıktır, tacizci sapıktır. Tacizci sapığın kadın olması hafifletici sebep sayılamaz.
" sözleriyle ahlaksız kadın için ne yapılacağını özetledi.

SOSYAL MEDYADA ÇOK İZLENMEK İÇİN....

Tacizci kadının, etkileşim almak için hayasızca hareketlerini sergilediği videoyu müzikle montajlayarak sosyal medya hesabından paylaştığı tahmin ediliyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN