Ekrem İmamoğlu'nun Pervin Buldan ve Meral Akşener'e ortak kutlamasına çarpıcı yorum: Diyet borcunu ödüyor

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, PKK'nın siyasi kolu HDP'li Pervin Buldan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Gizli yürütülen kirli ittifak ortaya çıkarken bazı İYİ Partili'ler duruma tepki gösterdi. Yaşananları değerlendiren Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Pazarcı, "İmamoğlu birlikte yürüdüğü Pervin Buldan ve Meral Akşener'e diyet ödüyor." dedi.

Giriş Tarihi 08 Mart 2021, 23:50 Güncelleme 09 Mart 2021, 00:11
Ekrem İmamoğlu’nun Pervin Buldan ve Meral Akşener’e ortak kutlamasına çarpıcı yorum: Diyet borcunu ödüyor

İÇİNDEKİLER

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, PKK'nın siyasi kolu HDP'li Pervin Buldan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

İmamoğlu, yaptığı paylaşımda "İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Sayın Pervin Buldan'ın nezdinde tüm kadın siyasetçilerin ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanı mevkidaşlarımın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım." İfadelerini kullandı.

GİZLİ İTTİFAKI İFŞA ETTİ
İYİ Parti ve HDP'nin oylarıyla İstanbul'da seçim kazanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı atamalar ve PKK'lı teröristlere ait kitapları İBB'de satışa çıkararak ittifakın diyetini öderken bu kez de ittifak ortaklarını Twitter üzerinden attığı bu mesajla buluşturdu.

AKŞENER'DEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA
Gizli yürütülen kirli ittifak ortaya çıkarken İYİ Parti Genel Başkan Yarcımcısı Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu gibi bazı isimler duruma tepki gösterirken Akşener'den dikkat çeken bir hareket geldi.

Akşener Partililerin tweeti beğenmediğini açıklayıp saygı duyduğunu belirtirken kendisi söz konusu paylaşım hakkında sessiz kaldı. Akşener'in sessiz kalması ve partililer üzerinden açıklama yapması gizli ittifakı HDP'yi kaybetmek istemiyor olarak yorumlandı.

"İMAMOĞLU DİYET ÖDÜYOR"
Yaşananları A Haber ekranlarında değerlendiren Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Pazarcı, "İmamoğlu birlikte yürüdüğü Pervin Buldan ve Meral Akşener'e diyet ödüyor." dedi.

Pazarcı'nın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

İmamoğlu şunu söylüyor, 'Ben iyi niyetle paylaşım yaptım.' hayır değil. Burada kirli bir mesaj var ve tamamı ajans tarafından değerlendirilmiş ve üzerine düşünülmüş bir paylaşım. Türkiye'de başka kadın yok mu? İmamoğlu Buldan ve Akşener üzerinden Türk kadınının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor. Burada bir amaç var. Amaç şu; birlikte yol yürüdüğü Pervin Buldan ve Meral Akşener ki birlikte yürümeyi düşünüyor. Birincisi bunlara diyet borcu var onu ödüyor. Ve ödemeye devam edecek.

Şu ortaya çıkıyor. maskeli balo sona erdi. Başından beri kim ne derse desin bunların birlikte el ele kol kola aynı amaç için yürüdükleri ortaya çıkıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN