Son dakika: Nasuh Mahruki'nin nefret dolu sözlerine ilişkin suç duyurusunda bulunuldu

Son dakika haberi... RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, kronik muhalif Nasuh Mahruki'nin sosyal medyadan yaptığı "YÖK de RTÜK gibi, TRT gibi ve Cumhuriyet düşmanları tarafından ele geçirilmiş pek çok kurumumuz gibi düpedüz Cumhuriyet düşmanları hesabına çalışıyor. Ortak amaçları emperyalizmin de amacı; Cumhuriyeti ve orduyu zayıflatmak, halkı bilinçsizleştirmek ve TC’ni dönüştürmek." şeklindeki söylemleri için suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Giriş Tarihi 12 Şubat 2021, 15:47 Güncelleme 12 Şubat 2021, 17:46
Son dakika: Nasuh Mahruki’nin nefret dolu sözlerine ilişkin suç duyurusunda bulunuldu

İÇİNDEKİLER

Kronik muhalif Nasuh Mahruki, sosyal medyadan tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

Mahruki, "YÖK, 2020'de en çok kontenjanı ilahiyat bölümlerine verdi" şeklinde bir haberi alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:

"Çünkü YÖK de RTÜK gibi, TRT gibi ve Cumhuriyet düşmanları tarafından ele geçirilmiş pek çok kurumumuz gibi düpedüz Cumhuriyet düşmanları hesabına çalışıyor. Ortak amaçları emperyalizmin de amacı; Cumhuriyeti ve orduyu zayıflatmak, halkı bilinçsizleştirmek ve TC'ni dönüştürmek."



RTÜK HAREKETE GEÇTİ
Mahruki'nin nefret dolu sözlerine yanıt gecikmedi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Nerede durduğu, ne olduğu belli olmayan, geçmiş hırslarının esiri olan birinin Devletimizin güzide kurumlarını alçakça hedef göstermesine müsaade etmeyiz. Hukuki süreci başlatarak suç duyurusunda bulunduk. RTÜK Başkanı ve çalışanları olarak Cumhuriyetimizin, Milletimizin hizmetindeyiz." ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN