Marketlerin tuzaklarını anlatan TAKVİM'i hedef alan Meral Akşener komik duruma düştü: Aynı haberi kendi yandaşı olan gazete yapmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşın mutfağına uzanan kirli elleri gündeme taşıyan, marketlerin tuzaklarına karşı okurlarını bilgilendiren halkın gazetesi TAKVİM'i hedef aldı. Kendi yandaşı olan gazeteleri gözden kaçırarak TAKVİM'in market haberini kürsüden göstereren Akşener, komik duruma düştü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2021 Güncelleme 10 Şubat 2021, 07:01
Marketlerin tuzaklarını anlatan TAKVİM’i hedef alan Meral Akşener komik duruma düştü: Aynı haberi kendi yandaşı olan gazete yapmış

İÇİNDEKİLER


Takvim, fırsatçıya savaş açtı. Mutfağımıza uzanan kirli elleri gündeme taşıdı. Market tuzakları için de herkesi uyardı. Halkın gazetesi olduğunu kanıtladı.

Vatandaş bu haberlerle aydınlandı. Bazıları ise okuduğunu anlamadı. Trollerin peşine takıldı. Halk düşmanları yerine halkın gazetesini hedef aldı.



TAKVİM'İN BU HABERLERİNİ ISRARLA ANLAMIYORLAR

* PORTAKAL
TARLADA 1 TL
MARKETTE 9 TL

* MANDALİNA
TARLADA 75 KURUŞ
MARKETTE 10 LİRA MARKETTE 10 LİRA




BU MANŞETİ DE KÜRSÜDEN GÖSTER
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendi yandaşı olan gazeteleri bile gözden kaçırdı. TAKVİM'in market haberlerinin aynısının 31 Ocak'ta yayınlandığını ıskaladı. Komik duruma düştüğünü dahi anlamadı.

DÜNYACA ÜNLÜ DOKTORLAR ÖNERDİ - BEYİNE 'İYİ' GELEN BESİNLER

KABAK ÇEKİRDEĞİ

BALIK

DOMATES

ISPANAK

BİTTER ÇİKOLATA

AVOKADO

CEVİZ

TARÇIN

BAL KABAĞI

ARPA

KAHVE

YER FISTIĞI