İşte 'Boğaziçi Üniversitesi' bahanesiyle sokakları karıştırmak isteyen 'öğrenci' denilen o teröristler!

Son dakika haberi... Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne Melih Bulu'nun atanmasının ardından CHP ve HDP'li isimler üniversitede provokasyonu körükledi. Kadıköy'de gözaltına alınan öğrenci kılığındaki 3 ismin terör örgütü eylemlerinde görüntüleri ortaya çıktı.

Giriş Tarihi 05 Şubat 2021, 17:40 Güncelleme 05 Şubat 2021, 23:37
İşte ’Boğaziçi Üniversitesi’ bahanesiyle sokakları karıştırmak isteyen ’öğrenci’ denilen o teröristler!

İÇİNDEKİLER

Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne Melih Bulu'nun atanmasının ardından CHP ve HDP'li isimler üniversitede provokasyonu körükledi.

Daha önce terör örgütü DHKP-C marşlarının çalındığı eylemlerde daha sonra Kabe-i Muazzama hedef alındı. Kabe resminin dört köşesine LGBTİ paçavraları iliştirildi.

SOKAKLARI KARIŞTIRMAK İÇİN HER YOLU DENEDİLER
Daha sonra Rektörlük binasını işgale kalkışan öğrenci kılığına girmiş provokatörler sokakları karıştırmak için her yolu denedi. Kadıköy'de polis araçlarına saldıran provokatörlerin terör örgütleri ile irtibatları ortaya çıktı.

MİLİTANLARIN EYLEM GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Kadıköy'de gözaltına alınan öğrenci kılığındaki 3 ismin terör örgütü eylemlerinde görüntüleri ortaya çıktı.

KILIÇDAROĞLU 'TÜRKİYE'NİN EVLATLARI' DİYEREK SAVUNDU
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Boğaziçi Üniversitesi'ndeki olaylarda polise taş atarak saldıran provokatörler için "Türkiye'nin evlatları" kavramını kullanmıştı.

Gözaltına alınan Hasan Hüseyin Y., daha önce "Terör Örgütü" propagandası yapmak, Türk milletini Cumhuriyetini, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılamak, Görevi Yaptırmamak İçin Direnme, 2911 sayılı Toplantı Gösteri Yürüyüşleri Kanuna Muhalefet suçlarından açık dosyaların bulunduğu tespit edildi.

Yılmaz C.'nin ise, İstanbul Anadolu sekizinci Asliye Ceza Mahkemesi'nde 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa Muhalefet suçundan dosyasını bulunduğu tespit edildi.

Selvinaz G.'nin de MLKP terör örgütünün İllegal kadın yapılanması KKÖ (komünist kadın örgütü) İçerisinde sorumlu düzeyde yer aldığı; Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan İstinaf da dosyasının bulunduğu belirlendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN