AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı'ndaki terör örgütü PKK posterlerine tepki!

HDP'nin Esenyurt İlçe Başkanlığı binasındaki terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan posterleri, resimleri ve terör örgütü paçavraları geçtiğimiz günlerde ifşa oldu. AK Parti MYK Toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik bu görüntülere sert tepki gösterdi. Çelik, "Bu örgütün Kandil'deki ofisine gidilse orada herhalde bu kadar çok propaganda malzemesi yoktur. Bu kabul edilemez. Bunun karşısında 'yanlıştır' demesi gerekenler, suç olmayan resimlerden, bayraklardan bahsediyorlar. Bunların hepsi suçtur. " ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2021, 17:58 Güncelleme 26 Ocak 2021, 18:44
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı’ndaki terör örgütü PKK posterlerine tepki!

İÇİNDEKİLER

HDP'nin Esenyurt İlçe Başkanlığı binasındaki terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan posterleri, resimleri ve terör örgütü paçavraları geçtiğimiz günlerde ifşa oldu.

AK Parti MYK Toplantısının ardından önemli açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik bu görüntülere sert tepki gösterdi.

KANDİL'DEN BETER
Çelik, "Bu örgütün Kandil'deki ofisine gidilse orada herhalde bu kadar çok propaganda malzemesi yoktur. Bu kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

Çelik'in açıklamaları şu şekilde:
Terör insanlık düşmanı bir organizasyondur. Milletimizin de düşmanıdır. Demokrasiye, hukuk devletine inanan hiç kimse teröre destek veremez. Bahsettiğiniz o bina terör örgütü propaganda merkezi haleni gelmiş.

BUNLARIN HEPSİ SUÇ
Bu örgütün Kandil'deki ofisine gidilse orada herhalde bu kadar çok propaganda malzemesi yoktur. Bu kabul edilemez. Bunun karşısında 'yanlıştır' demesi gerekenler, suç olmayan resimlerden, bayraklardan bahsediyorlar. Bunların hepsi suçtur.

DEAŞ İLE PKK ARASINDA NE FARK VAR?
Bu çevreler bunları söylerken, PKK terör örgütünü mazur göstermek üzere davranırken birtakım temelsiz argümanları sol cebine, sağ ceplerine demokrasi, özgürlük argümanlarını koyuyorlar. Herhangi bir partinin ilçe binasına gidilse, DEAŞ'in bayrağı, propoganda malzemeleri olsa, Türkiye'de bunun varlıklarından duydukları tepkiyi bütün dünya duyacak şekilde propaganda yaparlar. DEAŞ ile PKK arasında ne fark var? Terörü lanetlemeden özgürlükler ve demokrasi üzerine cümle kurulamaz.

İKİSİNİ DE LANETLİYORUZ
Ne enteresandır PKK terör örgütünü mazur, makul göstermek üzerine sakat zihniyet içerisinde olanlar, DEAŞ terör örgütü sözkonusu olduğunda dünyanın en tepki üreten, en çok lanetleyen cümlelerini kuruyor. Biz ikisini de lanetliyoruz, reddediyoruz. Terör amasız, mazeretsiz, şerhsiz bir şekilde lanetlenmelidir.

DEVLETİMİZE DÜŞMANLIK İÇERİSİNDELER
Kim ki bir siyasi partinin binasında terör örgütü propagandasını yapan malzemeler bulunduruyorsa demokrasimize, hukuk devletimize düşmanlık içerisindedir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN