AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'dan Esenyurt HDP binasındaki skandala sessiz kalan CHP ve İYİ Parti'ye tepki!

HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı'na yapılan operasyonda PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri ve terör paçavraları ele geçirildi. HDP - PKK ilişkisini bir kez daha gözler önüne koyan bu olay sonrası CHP ve İYİ Parti sessizliğe gömüldü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal CHP ve İP'in sessizliğine Twitter üzerinden tepki gösterdi.

Giriş Tarihi 25 Ocak 2021, 00:32 Güncelleme 25 Ocak 2021, 01:55
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’dan Esenyurt HDP binasındaki skandala sessiz kalan CHP ve İYİ Parti’ye tepki!

İÇİNDEKİLER

HDP Esenyurt İlçe Başkanlığı'na yapılan operasyonda PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterleri ve terör paçavraları ele geçirildi.

CHP VE İP SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ
HDP - PKK ilişkisini bir kez daha gözler önüne koyan bu olay sonrası CHP ve İYİ Parti sessizliğe gömüldü.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Twitter üzerinden konuyla ilgili yaptığı paylaşımda Millet İttifakı üyelerinin sessizliğine tepki gösterdi.

"HÜCRE EVİ" HALİNE GELMİŞ HDP ESENYURT İLÇE BİNASI
Ünal İlk paylaşımında, "Burası "hücre evi" haline gelmiş HDP Esenyurt ilçe binası. Bir kez daha görüyoruz ki HDP, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısıdır. HDP ile gizli veya dolaylı ittifak içerisinde bulunanlar, birlikte anayasa çalışması yapanlar, bu günaha açıkça ve bile isteye ortak olmaktadır." ifadeleriyle HDP binası içinden görüntüleri paylaştı.

"YÖNTEM BASİT; KRİZ ONLARLA İLGİLİ İSE SESSİZ KALIP, UNUTULMASINI BEKLİYORLAR"
Daha sonraki paylaşımında CHP ve İP'in sessizliğine tepki gösteren Ünal, "Bu görüntülerle ilgili CHP ve İYİ Partiden henüz bir tepki gelmedi. Yöntem basit;kriz onlarla ilgili ise sessiz kalıp,unutulmasını bekliyorlar.(Terör,Taciz ve tecavüz meselesinde olduğu gibi) Cumhur İttifakı ile ilgili ise yeri göğü inletiyorlar, kriz yoksa,suni kriz üretiyorlar." ifadelerini kullandı.

İşte HDP Esenyurt İlçe Binası'nın içinden görüntüler: