Elazığ depreminin birinci yıl dönümünde Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken paylaşım: Biz size hizmetkarız

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Telegram hesabı üzerinden Elazığ depreminin birinci yıl dönümüyle ilgili bir mesaj yayımladı. Elazığ'da bir yıl içerisinde yapılan çalışmalara yer veren Başkan Erdoğan, "Gakkoşlara yakışan, milletimize layık konutlar yapıldı. 20 bin konutun 8 binini kardeşlerimize teslim ettik. Okullarıyla, camileriyle, parklarıyla vatandaşlarımıza mutlu bir yaşam alanı hazırlamak nasip oldu. Hamdolsun. Kıymetli kardeşim, biz sizin mutluluğunuzla mutluyuz. Biz size hizmetkarız..." dedi.

Giriş Tarihi 25 Ocak 2021, 22:48 Güncelleme 25 Ocak 2021, 23:09
Elazığ depreminin birinci yıl dönümünde Başkan Erdoğan’dan dikkat çeken paylaşım: Biz size hizmetkarız

İÇİNDEKİLER


Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Telegram hesabı üzerinden Elazığ depreminin birinci yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.



"BİR YIL ÖNCE HÜZÜNLÜYDÜK, DERTLİYDİK...
Mesajında deprem döneminde çekilmiş fotoğraflar ve depremin ardından bugün Elazığ'daki son durumu anlatan fotoğraflara yer veren Erdoğan, "Bir yıl önce hüzünlüydük, dertliydik... Burada göz yaşı vardı... İşte o gün o gözyaşlarını bir an evvel dindirmek için hemen işe koyulduk; gece demedik, gündüz demedik. O gün Elazığ'a bir söz verdik. Elazığ'a bunun çok daha iyisini yapacağız dedik. Elazığlı kardeşlerimiz ve tüm Milletimiz bizlere destek oldu, güç verdi" ifadelerini kullandı.



"GAKKOŞLARA YAKIŞAN, MİLLETİMİZE LAYIK KONUTLAR YAPILDI"
Elazığ'da bir yıl içerisinde yapılan çalışmalara değinen Başkan Erdoğan, "Gakkoşlara yakışan, milletimize layık konutlar yapıldı. 20 bin konutun 8 binini kardeşlerimize teslim ettik. Okullarıyla, camileriyle, parklarıyla vatandaşlarımıza mutlu bir yaşam alanı hazırlamak nasip oldu. Hamdolsun" ifadelerine yer verdi.




İşte Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Telegram üzerinden paylaştığı o mesaj;

Bir yıl önce hüzünlüydük, dertliydik... Burada göz yaşı vardı... İşte o gün o gözyaşlarını bir an evvel dindirmek için hemen işe koyulduk; gece demedik, gündüz demedik.



O gün Elazığ'a bir söz verdik. Elazığ'a bunun çok daha iyisini yapacağız dedik. Elazığlı kardeşlerimiz ve tüm Milletimiz bizlere destek oldu, güç verdi.



Ve 1 yıl sonra, ortaya işte böyle bir manzara çıktı.



Gakkoşlara yakışan, milletimize layık konutlar yapıldı. 20 bin konutun 8 binini kardeşlerimize teslim ettik. Okullarıyla, camileriyle, parklarıyla vatandaşlarımıza mutlu bir yaşam alanı hazırlamak nasip oldu. Hamdolsun.

Kıymetli kardeşim, biz sizin mutluluğunuzla mutluyuz. Biz size hizmetkarız...