Eski İYİ Partili İsmail Ok ve İsmail Koncuk Muharrem İnce'nin partisine mi geçecek? A Haber'e konuştular...

Son dakika haberi...CHP'den ayrılıp parti kurma hazırlığında olan Muharrem İnce'nin partisine İYİ Parti ve CHP'li bazı vekillerin geçeceği konuşulurken eski İYİ Parti'li iki vekilden flaş açıklamalar geldi. İsmail Koncuk ve İsmail Ok 'İnce' iddialarını A Haber'e yanıtladı. Öte yandan İnce'nin partisine CHP'li milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in de katılması bekleniyor.

Giriş Tarihi 20 Ocak 2021, 00:06 Güncelleme 20 Ocak 2021, 08:59
Eski İYİ Partili İsmail Ok ve İsmail Koncuk Muharrem İnce’nin partisine mi geçecek? A Haber’e konuştular...

İÇİNDEKİLER

CHP'den ayrılıp parti kurma hazırlığında olan Muharrem İnce'nin partisine İYİ Parti ve CHP'li bazı vekillerin geçeceği konuşulurken eski İYİ Parti'li iki vekilden flaş açıklamalar geldi.

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programının şefi Emine Kavasoğlu Muharrem İnce'nin kuracağı partiye geçeceği iddia edilen İYİ Partili isimler İsmail Koncuk ve İsmail Ok ile yaptığı görüşmenin detaylarını açıkladı.

OK 'ASLA' DEDİ
Her iki isimle de bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini belirten Kavasoğlu, İsmail Ok'un telefonda kendisine asla Muharrem İnce'nin partisine katılmayacağını söylediğini ifade etti. Kavasoğlu, Ok'un Muharrem İnce'ye başarılar dilediğini de belirtti.

KONCUK: ZAMAN NE GETİRİR BİLEMEYİZ
Eski İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk ile yaptığı görüşmeye de değinen Kavasoğlu, Koncuk'un olaya biraz temkinli yaklaştığını ve kendisine "Zaman ne getirir, yolumuza nasıl devam ederiz bunu kestirmek zor" dediğini açıkladı.

1 MART KRİTİK TARİH
Kavasoğlu, İnce'nin 1 Mart tarihinde CHP'den ayrılarak yeni partisini kurmasının beklendiğini açıkladı. Ayrıca Muharrem İnce'nin hedefinin 20 milletvekili elde ederek TBMM'de bir grup oluşturmayı hedeflediğini belirtti.

CHP'DE PANİK
CHP'nin eski Milletvekili ve 2018 yılındaki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yeni parti hazırlığı CHP'de panik yarattı. İnce'nin partisine CHP'li milletvekilleri Mehmet Ali Çelebi, Hüseyin Avni Aksoy ve Özcan Özel'in de katılması bekleniyor.

"PARTİ KURMASINI İSTEMEYİZ"
Özgür Özel'in "İnce'nin istifasından memnun olmam" diyen Özel'in ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "Muharrem İnce'nin partiden ayrılmasını ve parti kurmasını istemeyiz" ifadelerini kullanmıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN