THY koronavirüs mutasyonu riski nedeniyle uçuşların durdurulduğu İngiltere'nin başkenti Londra'dan tahliye seferi yaptı
Son dakika haberi... Türk Hava Yolları, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) mutasyonu riski nedeniyle uçuşların durdurulduğu ülkelerden biri olan İngiltere'nin başkenti Londra'dan İstanbul'a tahliye uçuşu yaptı. Yolculara İstanbul Havalimanı’nda PCR testi yapıldı.
Türk Hava Yolları yeni tip koronavirüsün mutasyonu riski nedeniyle uçuşların durdurulduğu ülkelerden biri olan İngiltere'nin başkenti Londra'dan İstanbul'a tahliye uçuşu yaptı.
UÇUŞLAR GEÇİCİ OLARAK DURDURULDU
Mutasyona uğrayan koronavirüs türü dolayısıyla aralarında İngiltere'nin de bulunduğu bazı ülkelerden Türkiye'ye uçuşlar geçen pazar alınan kararla geçici olarak durduruldu.

Uygulama kapsamda, öğle saatlerinde Türkiye'den İngiltere'ye gitmek isteyen ve belirlenen şartları taşıyan yolcular için THY uçağıyla İstanbul Havalimanı'ndan tahliye seferi yapıldı.

YOLCULAR PCR ALANINA GÖTÜRÜLDÜ
İngiltere'deki yolcuları alarak, İstanbul'a hareket eden dönüş uçağındaki yolcuların bilgileri koronavirüs tedbirleri kapsamında alındı.

Yolcular, uçağın saat 00.30'da inişi ile İstanbul Havalimanı'ndaki Kovid-19 PCR testi alanına götürüldü.
Sağlık ekipleri yolculardan numune alındı.
