Didem Arslan İSPARK görevlisine önce tükürp sonra hakaret yağdırmıştı! Davada flaş gelişme

Son günlerde programında ünlülerin avukatı Handan Bakbak'a hakaretleri ile gündeme gelen Didem Arslan Yılmaz, park yüzünden kavga edip işten attırdığı İSPARK çalışanı Aykut Arıkan’ın dava dosyası uzlaşma büroya gönderildi. Ama taraflar anlaşamadı

Giriş Tarihi 22 Aralık 2020, 10:26 Güncelleme 22 Aralık 2020, 10:26
Didem Arslan İSPARK görevlisine önce tükürp sonra hakaret yağdırmıştı! Davada flaş gelişme

İÇİNDEKİLER

Sunucu Didem Arslan Yılmaz ve eşi Kürşat Yılmaz, geçen Nisan'da Şişli'de park ücreti isteyen İSPARK görevlisi Aykut Arıkan ile tartışmış, Arıkan Yılmaz Ailesi'nin şikayeti üzerine işinden atılmıştı.

Yılmaz çifti ve Arıkan, birbirlerinden basit yaralama, mala zarar verme, tehdit ve hakaret suçlamaları kapsamında şikayetçi oldu. Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, dosyayı Uzlaştırma Bürosu'na gönderdi. Dosyada görevlendirilen uzlaştırmacı, taraflarla görüştü. Görüşme sonucunda hazırladığı raporu soruşturma savcılığına sundu.

'YETKİLİ DEĞİLİZ'
Uzlaştırmacı tarafından hazırlanan raporda, taraflarla yapılan görüşmelerin ayrıntıları yer aldı. Uzlaştırmacıyla görüşen Yılmaz çifti, Arıkan'ın kendilerinden özür dilemesi halinde uzlaşmaya sıcak baktıklarını belirtti. Arıkan ise, kendisini işe geri aldırmaları halinde Yılmaz çiftiyle uzlaşabileceğini söyledi.

Yılmaz çifti, Arıkan'ın bu talebini işten çıkartma ya da işe geri aldırma gibi bir yetkilerinin olmadığını söyleyerek reddetti. Dosya, Uzlaştırma Bürosu'ndan soruşturma savcılığına gönderildi. Soruşturmanın ilerleyen süreçte tamamlanması bekleniyor.