Mustafa Sarıgül partisinin adını ve logosunu açıkladı! CHP'ye ince mesaj

Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokrarik Sol Parti'de siyaset yapan daha önce Türkiye Değişim Hareketi'ni başlatan ve son olarak DSP'den Şişli Belediye Başkanı adayı olan Mustafa Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi'ni partileştirdi. Türkiye Değişim Partisi adını duyuran Sarıgül, iki kalp ve yıldızdan oluşan logoyu da duyurdu. Tanıtım toplantısında konuşan Sarıgül, "Türkiye Değişim Hareketi'nin umutlarını bir süre ertelemiştim. Yolda olanlara yol açtım ama gördüm ki geçen süre içerisinde yol bulamadılar. O zaman yol bulamayanlar, yol açamayanlar yoldan çekilecek” dedi.

Giriş Tarihi 17 Aralık 2020, 12:37 Güncelleme 17 Aralık 2020, 15:51
Mustafa Sarıgül partisinin adını ve logosunu açıkladı! CHP’ye ince mesaj

İÇİNDEKİLER

CHP'li Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü Türkiye Değişim Hareketi (TDH)'nin logosu açıkladı.

Logo, Anadolu ve Trakya'yı simgeleyen iki kalpten ve iki kıt'ayı birleştiren bir yıldızdan oluşuyor.

İLK KEZ PAYLAŞTI
TDH Lideri Mustafa Sarıgül, partisinin logosunu ilk kez kamuoyu ile paylaştı.

"YOLUMUZ KARDEŞLİK VE HUZUR YOLUDUR"
Logo, Anadolu ve Trakya'yı simgeleyen iki kalpten ve iki kıt'ayı birleştiren bir yıldızdan oluşuyor. Mustafa Sarıgül, logoyu duyurduğu toplantıda şöyle konuştu: "Tüm çalışma arkadaşlarımızla, alçak gönüllü, öz güvenli, samimi, içten, şefkatli bir anlayışla yola çıkıyoruz.

Yolumuz kardeşlik ve huzur yoludur. Milletimizin yüzünü güldürme yoludur. Birliğin, beraberliğin partisi biz olacağız! Barışın, emeğin, kardeşlerin, üretimin, varlığın bereketin, hukukun, partisi biz olacağız!

Uzlaşmanın demokrasinin, kültürün, bilimin, çevrenin partisi biz olacağız! Ülkemizde sorunlara çare üreten parti biz olacağız."

KK'YA MEYDAN OKUDU
Türkiye Değişim Hareketini aynı isimle partileştiren Sarıgül, toplantıda yaptığı konuşmada, "Türkiye değişim hareketinin umutlarını bir süre ertelemiştim ve yolda olanlara yol açtım ama görsünler geçen süre içerisinde yol bulamadılar. O zaman yol bulamayanlar yol açamayanlar yoldan çekilecek. Pazartesi günü resmi olarak görevimize başlayacağız" dedi.