Sarıkamış-Karakurt-Horasan Yolu Başkan Erdoğan'ın katılımıyla kullanıma açılıyor! Milyonlarca kişiye ulaşım kolaylığı

Kars ve Sarıkamış Kayak Merkezi'ne ulaşımı kolaylaştıracak olan Sarıkamış-Karakurt-Horasan bölünmüş yol çalışması tamamlandı. Başkan Erdoğan, milyonlarca vatandaşı rahatlatacak projeyi İstanbul'dan canlı bağlantıyla hizmete açacak.

Giriş Tarihi 05 Aralık 2020, 11:12 Güncelleme 05 Aralık 2020, 11:17
Sarıkamış-Karakurt-Horasan Yolu Başkan Erdoğan’ın katılımıyla kullanıma açılıyor! Milyonlarca kişiye ulaşım kolaylığı

İÇİNDEKİLER

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Sarıkamış-Karakurt-Horasan Yolu Açılış Töreni"ne İstanbul'dan canlı bağlantıyla katılacak.



Kars ile Erzurum arasındaki 'Sarıkamış-Karakurt-Horasan' bölünmüş yolu bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla katılacağı açılışla hizmete girecek.

Kars ve Sarıkamış Kayak Merkezi'ne ulaşımı kolaylaştıracak olan Sarıkamış-Karakurt-Horasan bölünmüş yol çalışması tamamlandı.

Eski Ulaştırma Bakanı ve AK Parti MKYK Üyesi, Kars Milletvekili Ahmet Arslan, mevcut yolun Karakurt Barajı'nın altında kalmasından dolayı yeni yolun yapıldığını belirtti.

KARS VE SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİNE ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRACAK
Arslan, "Karaurgan tarafından verilen trafiğin oluşturduğu sıkıntılardan yeni yol sayesinde kurtulduk.

Kars ve Sarıkamış Kayak Merkez'ine geleceklerin de ulaşımını kolaylaştıracak olan yol 15 gün önce kullanıma açıldı.

5 Aralık Cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans yöntemi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu'nun katılımı ile resmi açılış gerçekleşecek" dedi.