CHP'deki taciz ve tecavüz skandallarına Muharrem İnce'den sert tepki "CHP çürüyor"

CHP'deki taciz ve tecavüz skandalları durmak bilmiyor. Parti içindeki kadınlara yardım etme vaadiyle cinsel saldırıda bulunulması haberlerine CHP eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce'den sert tepki geldi. İnce "CHP'nin durumuna çok üzülüyorum. CHP yönetilmiyor. Her gün bir skandal var. Zamana yaymak CHP yönetiminin yeni politikası olmuş. Neşter vuramıyorlar, sorun çözemiyorlar. Her gün bir skandal duyuyoruz." dedi.

Giriş Tarihi 04 Aralık 2020, 22:05 Güncelleme 04 Aralık 2020, 22:05
CHP’deki taciz ve tecavüz skandallarına Muharrem İnce’den sert tepki CHP çürüyor

İÇİNDEKİLER

CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce, CHP'de art arda patlak veren taciz iddiaları ile ilgili konuştu. Parti yönetimine ''olayı gizlemeyin'' diye seslendi.

İnce, "Çok rahatsız oldum. Parti yönetimi olaya el atmalıdır. Genel başkandan, kadın kolları başkanından ve İstanbul il başkanından daha aktif bir tavır bekliyorum bu konuda. Gizlememeliler, üzerine gitmeliler" dedi.

İnce, CHP'nin her gün yeni skandallarla gündeme gelmesinden dert yandı. Rahatsızlığını dile getirdi.

CHP'YE ''HER GÜN YENİ SKANDAL'' TEPKİSİ
İnce "CHP'nin durumuna çok üzülüyorum. CHP yönetilmiyor. Her gün bir skandal var. Zamana yaymak CHP yönetiminin yeni politikası olmuş. Neşter vuramıyorlar, sorun çözemiyorlar. Her gün bir skandal duyuyoruz" şeklinde konuştu.