Aromalı özel kombucha

Brinci fermantasyonu tamamlanan kombucha'yı bir kavanoza aktarın. Elmanın kabuğunu soyup çekirdeklerini çıkarın ve küçük parçalar halinde doğrayıp kavanoza ekleyin. Tarçın ve karanfil ekleyerek kavanozu sıkıca kapatın. Aromalı özel kombucha tarifinin detayları.

Brinci fermantasyonu tamamlanan kombucha'yı bir kavanoza aktarın. Elmanın kabuğunu soyup çekirdeklerini çıkarın ve küçük parçalar halinde doğrayıp kavanoza ekleyin. Tarçın ve karanfil ekleyerek kavanozu sıkıca kapatın. Güneş görmeyen bir yerde 1 gün bekletin. Süzgeç yardımı ile süzüp buzdolabında saklayarak servis edin. Kombucha (kombu): Çay mantarının şeker ve çayla fermantasyonundan üretilen, hafif tatlı bir içecek türü. Çeşitli markalar adı altında satılıyor veya uygun malzemelerle evde yapılabilir.

5 su bardağı sade kombucha (kombu çayı)
1 adet orta boy elma
1 adet küçük boy çubuk tarçın
15 adet karanfil

ZAMANSIZ LEZZETLER/ EMİNE TUNADAN

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.