Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın HES uygulaması üzerinden örnek gösterdiği Tekirdağ, 3 ayda kırmızıya büründü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 3 ay önce Tekirdağ'a değinip HES uygulaması üzerinden kentin beyaz ve yer yer mavi olan haritasını göstermişti. Geride kalan günlerde vaka sayılarının artmasıyla Tekirdağ'da kırmıya büründü. Şimdilerde HES kodu uygulamasına bakıldığında kent kıpkırmızı görülüyor.

Giriş Tarihi 12 Kasım 2020, 10:27 Güncelleme 12 Kasım 2020, 10:46
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın HES uygulaması üzerinden örnek gösterdiği Tekirdağ, 3 ayda kırmızıya büründü

İÇİNDEKİLER

Tekirdağ'da HES kodu üzerinde gösterilen koronavirüs yoğunluk haritası kırmızıya büründü. Üç ay arasındaki farka bakan vatandaşlar hayretler içerisinde kalıyor.

Çin'den yayılan koronavirüs salgını bütün dünyaya korku salmaya devam ediyor. Son günlerde ülke genelinde koronavirüs salgını vaka sayıları artış gösteriyor.

SON BİR AYDA HIZLA ARTTI
Daha önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüs vaka sayısı ve salgınla mücadele konusunda örnek il gösterdiği Tekirdağ'da son bir ayda koronavaka sayıları oldukça arttı.

3 AY ÖNCESİNE KADAR BEYAZDI
Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması üzerinde üç ay öncesine kadar beyaz ve hafif şekilde mavi olan Tekirdağ kırmızıya büründü.

Hayat Eve Sığar uygulamasından alınan iki ayrı aya ait koronavirüs yoğunluk haritası arasındaki farka bakan vatandaşlar hayretler içerisinde kalıyor.

Üç ay öncesine kadar örnek il gösterilen Tekirdağ da son zamanlarda riskli il durumuna geldi.