Son dakika: Muğla'nın Datça ilçesinde deprem! AFAD açıkladı
Ege Denizi'nden deprem haberleri peş peşe geliyor. Son dakika haberine göre AFAD, Muğla'nın Datça ilçesinde saat 11.53'te 4.0 (Mw) büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini belirtti.
Giriş Tarihi:
Güncelleme Tarihi:
AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre Muğla'nın Datça ilçesinde saat 11.53'te 4.0 (Mw) büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.


2 DEPREM DAHA MEYDANA GELMİŞTİ
Ege Denizi Datça açıklarında gece saatlerinde 4,8 ve 4.2 büyüklüğünde art arda iki deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) edinilen bilgiye göre, saat 03.30'da Ege açıklarında 4,8 büyüklüğünde, 03.44'te ise 4.2 büyüklüğünde iki sarsıntı kaydedildi.
İlk sarsıntı Datça'ya 173 kilometre uzaklıkta ve 5.78 kilometre derinlikte ikincisi ise 131.77 kilometre uzaklıkta ve 11 kilometre derinlikte meydana geldi.

