Son dakika: Meteorolojiden bazı illere turuncu uyarı | 13 Ekim hava durumu

Meteorolojinin son dakika uyarısına göre, Kıyı Ege, Edirne'nin güneyi, Balıkesir'in batısı ile Çanakkale çevrelerinde yarın kuvvetli yağış bekleniyor. Öte yandan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) da Twitter hesabından "Sel tehlikesi öncesinde neler yapılmalı?" başlıklı bir video paylaştı. İşte yurt genelinde hava durumu raporu ve AFAD'ın sel tehlikesi öncesinde yapılması gerekenler paylaşımı.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2020, 15:26 Güncelleme 12 Ekim 2020, 15:32
Son dakika: Meteorolojiden bazı illere turuncu uyarı | 13 Ekim hava durumu

İÇİNDEKİLER

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, yarın Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla, Manisa) ile Edirne'nin güneyi, Balıkesir'in batı kıyıları (Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Havran, Gömeç ilçeleri) ve Çanakkale çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli, gök gürültülü sağanak öngörülüyor.

Ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği uyarısı yapıldı.

SEL TEHLİKESİ ÖNCESİNDE NELER YAPILMALI?
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) da Twitter hesabından "Sel tehlikesi öncesinde neler yapılmalı?" başlıklı bir video paylaştı.