Fuat Oktay: "Oruç Reis çıktığın bu kutlu seferde yolun açık olsun, müjdeli haberlerini bekliyoruz"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay sosyal medya hesabı Twitter üzerinden "Oruç Reis, çıktığın bu kutlu seferde yolun açık olsun. Müjdeli haberlerini bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Giriş Tarihi 12 Ekim 2020, 18:36 Güncelleme 12 Ekim 2020, 22:45
Fuat Oktay: Oruç Reis çıktığın bu kutlu seferde yolun açık olsun, müjdeli haberlerini bekliyoruz

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bakım çalışmaları tamamlanarak tekrar Akdeniz'e açılan sismik araştırma gemisi Oruç Reis'in yolunun açık olmasını diledi.



Oktay, sosyal medya hesabından, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in Oruç Reis ile ilgili paylaşımını retweet yaptı.

"MÜJDELİ HABERLERİNİ BEKLİYORUZ"
Fuat Oktay, paylaşımında, "Oruç Reis, çıktığın bu kutlu seferde yolun açık olsun. Müjdeli haberlerini bekliyoruz." ifadesini kullandı.



İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN: ORUÇ REİS'İMİZİN YOLU AÇIK OLSUN
İletişim Başkanı Altun, Twitter'daki hesabından, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in 'Oruç Reis' sismik araştırma gemisinin Akdeniz'in röntgenini çekmek için demir aldığını duyurduğu mesajını paylaştı.



Altun açıklamasında ise, "Bugünlere kolay gelmedik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde aşılmaz denen engelleri bir bir aştık. Her seferinde ülkemiz, milletimiz kazandı. Durmak yok, yola devam. Oruç Reis'imizin yolu açık olsun" ifadesini kullandı.