CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay tecavüzden aklanmak için eşini aldattığını itiraf etti

CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay’ın savcılık ifadesi ortaya çıktı: Videodaki öpüşen kişi benim. Ancak karşımdaki kişi S.T. değil Z.N.Y. Bu görüntüler kendi evimde çekildi. Kutlama yapıyorduk.

Giriş Tarihi 23 Eylül 2020, 07:55 Güncelleme 23 Eylül 2020, 07:55
CHP’li Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay tecavüzden aklanmak için eşini aldattığını itiraf etti

İÇİNDEKİLER

Kendisine iş istemeye gelen S. T.'ye, belediye meclis üyesi arkadaşının çiftliğinde alkol ve uyuşturucu vererek tecavüz etmekle suçlanan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay'ın savcılıkta, "Videodaki öpüşen kişi benim. Ancak karşımdaki kişi S.T. değil Z.N.Y. Bu görüntüler kendi evimde çekildi. Kutlama yapıyorduk" şeklindeki savunması şaşırttı.



İfadeyi değerlendiren S.T.'nin avukatı Murat Sultansu, "Başkan kendi ağzıyla başka bir kadınla video çekip öpüştüğünü itiraf etti. Müvekkilimi tanımadığını, öptüğü kişinin Z.N.Y. olduğunu ve görüntülerin de kendi evinde çekildiğini söyleyerek, eşini hem de kendi evinde aldattığını da açıkça ifade etmiştir. Müvekkilimi tanımadığını söylemesi suçlamalardan kurtulamaz. Cumhuriyet savcılığının, çiftlik evindeki tecavüzün ispatı için savcılığı çiftliğe giren çıkanları tespit etmek amacıyla orada bulanan tanıkları dinlenmeli, mücavir alandaki kameralar incelenmelidir" dedi.

KAN ÖRNEĞİ ALINMALI
Belediye Başkanı Atabay'ın uyuşturucu kullanıp kullanmadığının tespiti için kan örneği alınarak uyuşturucu testi yapılmasını isteyen avukat Sultansu "Belediye Başkanı artık eylemi kabul ediyor fakat kadının farklı olduğunu ifade ediyor. Müvekkilimi inkar ederek, hatta üye olduğu dernekleri ve partiyi kendine göre açıklayarak başta savcılık üzere adli makamları yanıltmaya ve dikkatlerini dağıtmaya çalışıyor. Tecavüz suçlamasının gerçek failleri müvekkilimin teşhiste de bulunduğu kişilerdir ve ivedi bir şekilde cezalandırılmalarını talep ediyoruz" dedi.