Türkiye, Akdeniz'deki haklarını korumak için harekete geçti! Petrole, gaza göz dikenlere haddini bildirdi

Avrupa'nın sahte kabadayıları yetmeyince ABD, Akdeniz'e el attı. Pompeo, Rum kesimi ile skandal bir mutabakat yaptı. Pentagon, Yunan ordusu ile tatbikat başlattı. Bakan Akar da "74'te yaptığımızı yine yaparız" diye mesaj yolladı. Türkiye dışarıda bunlarla uğraşırken CHP ise Atatürk tartışmasından çıkamadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2020 Güncelleme 15 Eylül 2020, 07:00
Türkiye, Akdeniz’deki haklarını korumak için harekete geçti! Petrole, gaza göz dikenlere haddini bildirdi

İÇİNDEKİLER

Avrupa'nın sahte kabadayıları yetmeyince ABD, Akdeniz'e el attı. Pompeo, Rum kesimi ile skandal bir mutabakat yaptı. Pentagon, Yunan ordusu ile tatbikat başlattı.



Bakan Akar da "74'te yaptığımızı yine yaparız" diye mesaj yolladı. Türkiye dışarıda bunlarla uğraşırken CHP ise Atatürk tartışmasından çıkamadı.



Alman Die Welt gazetesi, Avrupa'yı Akdeniz'e sıkıştıran Erdoğan'ın ceketini bile haber yaptı. "Bütün seçimleri ekose ceketle kazandı" yorumlarını hatırlattı.

Twitter;
Çakma kabadayıların algısı buraya kadar

Hepsini toplayın bir Türkiye etmez

Ada'nın dibisin Macron efendi

İçimizdeki Fransızlar pek mutsuz

Vatansever olunmaz, doğulur

Tek sıra beyler, bayanlar

Küçük hesapların küçük lideri olur



BAKIMDAN SONRA ARAMAYA DEVAM
Oruç Reis sömürgeci zihniyetin hevesini kursağında bıraktı. Bakımından sonra arama faaliyetlerine devam edeceği açıklandı.



Oruç Reis, Akdeniz'deki enerji oyunlarını yıktı. Antalya Limanı'na geri dönünce kaos lobisi tarafından hedef alındı. Ancak üst aklın hevesi kursağında kaldı! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, geminin aylık bakıma alındığını duyurdu. Oruç Reis'in ikmal ve bakım işlemlerinin ardından sismik arama ve araştırma faaliyetlerine devam edeceği belirtildi.



Bu arada denizde Türkiye'yi hedef almaya kalkışan Yunanistan karada da ne yapacağını şaşırdı! ABD'ye ait Abrams tankları ile Yunan ordusuna ait Leopard tanklarının Batı Trakya'da ortak tatbikat yapacağı açıklandı.



KIBRIS MİLLİ MESELEMİZ
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, KKTC'ye gitti. Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri ile KKTC arasında icra edilen tatbikatı izledi. "Biz Kıbrıs'ı milli mesele kabul ediyoruz ve buradayız. 1974'te ne yaptıysak şimdi de aynısını yapmaya hazırız. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın" dedi.