Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç: Kemal Kılıçdaroğlu tıptan da anlar

CHP yönetimindeki yeni tip koronavirüs vakalarının ardı arkası kesilmeyince, Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, salgın ile başarılı bir mücadele sürdüren hükümeti hiçbir teknik donanımı olmadan eleştiren, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kendi sözleriyle vurdu. Takvim.com.tr'nin özel haberi...

Giriş Tarihi 10 Eylül 2020, 19:01 Güncelleme 10 Eylül 2020, 21:14
Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç: Kemal Kılıçdaroğlu tıptan da anlar

İÇİNDEKİLER

İktidara sırf muhalefet yapmak için altını doldurmadan ithamlarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz salı günü Parti Meclisi toplantısı öncesinde, "Önce bulaşmayı engelleyeceksin. Bunun önlemlerini alacaksın. İkinci konu, eğer hastalık bulaştıysa bütün önlemlere rağmen onu tedavi edeceksin'' sözlerini sarf etmişti.

6 OK ONA ÇEVRİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Genel Başkan Danışmanı Recep Cengiz, Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'tan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve partinin avukatı Celal Çelik'in yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıkması 6 oku CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çevirdi.

Paniğe kapılan Kılıçdaroğlu'nun bu gelişmelerin ardından son yaptırdığı koronavirüs testinin sonucuysa negatif çıktı.

"DR. KEMAL KILIÇDAROĞLU"

Sabah gazetesi yazarı Engin Ardıç, CHP Liderinin bu ikileminin ardından iktidarı eleştirdiği sözlerini alıntılayıp Dr. Kemal Kılıçdaroğlu diyerek ti'ye aldı.

Engin Ardıç'ın konuyla ilgili yazısı:

Kemal Kılıçdaroğlu

*

Tıptan da anlar

"Önce bulaşmayı önleyeceksin, bunun önlemlerini alacaksın. Eğer hastalık bulaştıysa bütün önlemlere rağmen, onu tedavi edeceksin. Bu kadar basit."


Dr. Kemal Kılıçdaroğlu

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!